Briller

Retro 70s

Brilletrender 2023

Eyewear Trends AW 2022/2023 // Retro 70ies
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
77 Resultater

Brilletrender høst og vinter 2022

Hvilke briller er på moten nå?

Retrostiler, knallfarger og naturtoner. Briller tjener ikke kun som et synshjelpemiddel. De har for lengst inntatt rollen som stilfulle motetilbehør som uttrykker din egne, personlige stil til både fest og hverdags. Derfor byr den nye brillemoten på et vell av ulike brilleformer og brillefasonger å velge mellom – fra fargeglade plastinnfatninger via diskrete fargetoner til firkantede retrobriller og oversize-størrelser. Brillenyhetene for damer og herrer har mye spennende i vente for den som vil skille seg ut fra den grå mengden i høst og vinter. Se her hva du kan glede deg til å sette på nesa:

Trendnyhetene: naturlige, duse jordfarger

Hva er vel vakrere enn naturens egne farger? Den som liker det naturlige, har mye fint å velge mellom blant dame- og herrebrillene i naturfarger. Det er likevel plenty av muligheter til å være litt edgy i stilen selv om du foretrekker en diskré fargepalett. Blant de kule innfatningene av acetat kan du virkelig finne din signaturlook! De skinnende, matte, halvtransparente og klare brillemodellene kommer i masser av ulike former og størrelser, slik at du kan leke og eksperimentere med varierende stiler. Så på med naturfargene! Akkurat nå er det særlig briller i duse jord- og karamelltoner som gjelder.

Fargeglade briller til ham og henne

Nå skal vi sette farge på høsten og vinteren med briller i alle regnbuens farger! Høstens og vinterens brillenyheter briljerer i sterke, klare, duse og diskré farger, kontrastfarger, two-tones og ensfargede innfatninger, med fargegraderte brilleglass og flotte mønstre på rammen. Utpregede former og spennende materialer – alt er mulig. Ikke bare har du lov til å boltre deg med knallfarger og skinne om kapp med vintersola, du oppmuntres til å gjøre det! Et hett tips er å gå for en farge som passer til fargetypen din, da den riktige fargen vil få frem gløden i ansiktet.

Moderne retrobriller for damer og herrer

Retrohipster eller bohem – variasjonen i de søttitallsinspirerte oversize-brillene kjenner ingen grenser og strekker seg fra tynne metallbriller, via overdimensjonerte innfatninger av acetat, til de alltid populære pilotbrillene. Utvalget av briller for damer og herrer denne sesongen har aldri vært så rikt! Gylne brillemodeller er like hete som varme vintage-farger eller lyse skilpaddemønstre. Og både damer og herrer kan fryde seg over de vakre transparente brillemodellene i brilletrendene for 2022.

Ikke alle er støpt i samme form: Firkantet, kvadratisk eller geometrisk

Sofistikert, geometrisk eleganse preger denne sesongens brilletrender. Runde og kvadratiske briller er klassikere som aldri går av moten. Men hvis du vil ta stilen opp noen hakk, er geometriske briller det riktige for deg! Briller i runde former og kantete vinkler, sommerfugl-shapes, cateyes – alt er lov. Du vil vekke oppsikt, akkurat som du håpet på. Hva med en elegant brillemodell med en tynn metallinnfatning, eller en oppsiktsvekkende, bred innramming av plast rundt øynene? Firkantede briller gir mer konturer til ansiktet og sørger for å fremheve ansiktstrekkene, mens oversized-briller understreker trekkene i firkantede ansikter på en optimal måte. Takket være det store synsfeltet egner denne brilletypen seg godt som progressive briller.

Dine fordeler hos Mister Spex

Uansett om du ser etter siste skrik innen brilleinnfatninger eller en damebrille eller herrebrille som passer til ansiktstrekkene dine, gjør muligheten for å prøve brillene digitalt det enkelt og ukomplisert å prøve seg gjennom utvalget hos Mister Spex. Du laster helt enkelt opp et portrettfoto av deg selv eller bruker webkameraet for å se med én gang hvilke briller som kler deg. Hvis du har lyst til å prøve brillene i virkeligheten, sender vi gjerne opptil fire briller i posten til deg, helt uten forpliktelser. Du får ti dager til å prøve brillene i ro og mak hjemme i dine vante omgivelser. Vi vil at du skal være fornøyd med valget ditt! I tillegg til vårt virtuelle prøverom og vårt gratis hjemlån, er det mange andre fordeler ved å handle hos Mister Spex:

  • Stort utvalg av over 7000 briller fra ledende merker, som Tom Ford, Gucci, Versace, Ray-Ban, og mye mer.

  • Kvalitetsglass med UV-filter, super-antirefleks-overflatebehandling og herdet belegg

  • Glassene slipes av våre dyktige optikere i vårt eget mesterverksted i Berlin

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kr

  • 30 dagers åpent kjøp

Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med vår serviceinnstilte kundestøtte.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo