Balenciaga

Balenciaga
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
182 Resultater

En oppvisning i stil med Balenciaga-solbriller og Balenciaga-briller

Elsker du streetwear med sterke uttrykk og iøynefallende detaljer? Da er briller og solbriller fra Balenciaga akkurat riktig for deg. Merket med det velklingende navnet setter stjerner i øynene til de motebevisste. Balenciaga står for spektakulær streetstyle med sterke designs og markante logoer. Den georgiske sjefsdesigneren Demna Gvasalia har ristet liv i moteverdenen med jevne mellomrom siden 2015 – med til dels provoserende arbeider. Hans design henter inspirasjon fra techno- og housemiljøet, noe som gjenspeiler seg i mange av Balenciaga-solbrillene.

Kvalitet møter design: Balenciaga-briller for dame og herre Merket ble grunnlagt for mer enn hundre år siden av Cristóbal Balenciaga. Han kom fra enkle kår, og lærte å sy av moren sin. I 1917 åpnet han en skredderforretning for eksklusiv damemote i den spanske byen San Sebastián. I 1930-årene dro han til verdens motemetropol – Paris. Med rene design og eksklusive materaler opparbeidet Balenciaga seg raskt en fast plass i «hvem-er-hvem» innen haute couture. Stjerner som Marlene Dietrich og Greta Garbo lot seg begeistre av klesplaggene han laget. Balenciaga, som nå er død, regnes også den dag i dag som en av de viktigste moteskaperne i vår tid. I dag tilbyr merket klær, skinnvarer og parfymer, i tillegg til Balenciaga-solbriller og Balenciaga-briller for herrer og damer. Merket er kjent for håndverkskunst på høyt nivå og materialer av svært høy kvalitet, forent i enestående kreasjoner. Hvert eneste designstykke utstråler den særegne Balenciaga-looken.

Sett et statement med Balenciaga-briller og -solbriller Solbriller fra Balenciaga er det perfekte tilbehøret når du vil sette et motebevisst statement. Er du glad i farger? Balenciaga lar deg se verden gjennom mer enn bare rosa briller. Her finner du solbrilleglass i blant annet blå, grønn og gul. Kraftige CMYK-farger angir tonen. Du kan også velge mellom mange unike former, som lar deg uttrykke personligheten din. Fra inntrykksfulle, svarte Balenciaga-solbriller i stilen «black and bold», via populære retromodeller, til spennende Balenciaga-solbriller i cateyestil – hos Balenciaga er det noe for enhver smak. Graden av «showstopper»-effekt varierer fra dramatisk til diskret: Her finner du ekstravagante Balenciaga-pilotbriler, kreative halvrammer og moderne klassikere med fine metallinnfatninger. Merkets flotte BB-logo sørger dessuten ofte for å sette en ekstraordinær spiss på brillene. Med det mangfoldige brilleutvalget overbeviser Balenciaga både damer og herrer like mye.

Bestill Balenciaga-briller online hos Mister Spex – dine fordeler I Mister Spex' Balenciaga-nettbutikk kan du bestille briller fra Balenciaga online, både enkelt og komfortabelt fra sofakroken. Prøv favorittmodellene når som helst i vårt virtuelle prøverom – i 3D! Det er ikke bare gøy: Du finner raskt ut om du foretrekker de ekstravagante solbrille-modellene i Balenciaga-kolleksjonen eller om du heller skal gå for en av de mer klassisk-moderne varantene. Du kan selvsagt også prøve brillene og solbrillene fra-Balenciaga i virkeligheten. Vi sender deg gjerne inntil fire briller til gratis hjemlån, slik at du kan prøve dem hjemme hos deg selv. • Mer enn hundre Balenciaga-briller og Balenciaga-solbriller i sortimentet vårt • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp Har du spørsmål om brillene fra Balenciaga eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo