ic! berlin
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
233 Resultater

ic! berlin premiumbriller – unike og utradisjonelle

En revolusjonær ære har begynt: De populære «independent»-brillemodellene fra ic! berlin er endelig her! Like spesielle og individuelle som deg! Brillemerket ic! berlin GmbH startet sin suksesshistorie i 1996 med lanseringen av helt unike briller med nyskapende design og spennende materialer. Brilledesignerne fra Berlin har helt siden den gang produsert de enestående brilleinnfatningene fra ic! berlin for hånd i sitt eget, topp moderne brilleverksted. Gründerne bak ic! berlin har alltid vært opptatt av å skape førsteklasses premiumbriller og designerbriller for usedvanlige mennesker som ser verden med nye øyne. Derfor følger Berlinmerket ic! berlin heller ikke noen kommersielle trender. De fantastiske brillene fra Berlin er like frie og uavhengige som byen de stammer fra. Alle modellene i ic! berlins brillekolleksjon uttrykker et klart og tydelig formspråk. Utfold personligheten din klart og tydelig, du også! La den du er, tre fram i forgrunnen med din favorittbrille fra ic! berlin. Som skapt for deg!

ic! berlin brilledesign – like unik som deg!

Det som er spesielt med de beste brillene som Berlin har å by på, er at hver og én av innfatningene fra ic! berlin et resultat av mesterlig håndverk. De lages for hånd med største nøyaktighet og fagkunnskap, slik at de kan reflektere deg på best mulig måte. Enten du trenger hverdagsbriller, lesebriller eller solbriller eller nye brilleglass, reparasjoner eller reservedeler, som brillestenger eller glass – ic! berlins brilledesignere garanterer høyeste kvalitet til gunstige priser med sitt brillemerke fra Berlin. ic! berlin GmbH var det første selskapet som utviklet skrueløse ledd, og har siden da kombinert disse skrueløse leddene med nye og uvanlige former og materialer. Fra rustfritt stål og tital til acetat og bøffelhorn – hver brilleinnfatning fra ic! berlin overbeviser med robuste, men samtidig fjærlette og fleksible egenskaper.

Kolleksjonen fra ic! berlin – det beste ic! berlin-sortimentet får du hos Mister Spex!

Vi har alle mange ulike sider. Med de populære modellene fra ic! berlins brillekolleksjon for dame og herre kan du endelig leve dem ut til fulle! Innfatningene fra ic berlin er like fasettrike som deg. Uansett hvordan du føler deg og hva som står hjertet ditt nærmest, vil de unike innfatningene fra ic berlin fremheve personligheten din og understreke de ulike sidene dine med aviatorbriller, sommerfuglbriller, trapesbriller og cateyebriller. Ta en titt på det spennende sortimentet i den spektakulære ic! berlin-kolleksjonen, eksklusivt i Mister Spex' nettbutikk. Etterspurte ic! berlin-toppdesign, som Ludmila L, Mike S, Stefan K, Sonja M, Oroshi og mye mer venter på deg! Vi har plukket ut noen fantastiske premium- og designerbriller fra ic! berlin til deg. De firkantede brillene i rustfritt stål fra Lars D og Sonja M er særlig populære akkurat nå. Hvorfor ikke prøve og se selv? Uansett hvilken modell du bestemmer deg for, kan du være sikker på at alle brilleglassene fra ic! berlin er 100 % designet og produsert i Berlin for å bli din nye «statement piece»!

Best of ic! berlin – benytt deg av fordelene ved Mister Spex

Har vi klart å vekke interessen din for den spennende stilen fra ic! berlin? Har du lyst til å prøve noe nytt? Det kan du, til og med helt uten ekstra kostnader og dessuten superbekvemt fra din egen sofa! Gå helt enkelt til oversikten over den eksklusive kolleksjonen fra ic! berlin og finn dine favoritter blant de etterspurte ic! berlin-modellene. Enten du ser etter lesebriller, hverdagsbriller eller solbriller – det er lett å prøve modellene på nettet for å se hva som kler deg. Hvis du gjerne vil ha hjelp fra venner og familie til å bestemme deg, kan du velge inntil fire ic! berlin-innfatninger til hjemlån. Vi sender brillene i posten til deg. Du kan prøve designerbrillene fra ic! berlin i ro og mak i vante omgivelser, og finne ut hvilket brilledesign fra ic! berlin som passer best til personligheten din.

Vær snar og finn dine favoritter blant de etterspurte modellene i kolleksjonen fra ic! berlin, og benytt deg av fordelene ved Mister Spex:

 • Spennende og unike brilleinnfatninger fra ic! berlin i Mister Spex' eksklusive sortiment: Hedy, Sven H, Hania L, Louisa, Emeline og mye mer!

 • Gratis frakt fra en verdi over 700 kr

 • 30 dagers returrett

Vil du vite mer om det innovative brillemerket ic! berlin fra Berlin, brillekolleksjonen deres og tjenestene våre? Ta kontakt med oss! Vårt Mister Spex-team svarer gjerne på spørsmålene dine.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo