Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
367 Resultater

Tommy Hilfiger hos Mister Spex

New Yorker, Thomas Jacob Hilfiger, bedre kjent som Tommy Hilfiger, lanserte sitt anerkjente livsstils- og moteselskap med en sportsklær kolleksjon i 1985. I dag er Tommy Hilfiger anerkjent over hele verden for sin høye kvalitet og sin innstilling til trender. Dette helt amerikanske motemerket er synonymt med en uformell stil. Dets varemerke rød, hvit og blå logo og den «preppy» stilen til den amerikanske østkysten, gir an tonen helt fra starten. Det var unge klær for unge profesjonelle som blandet klassiske designelementer med moderne mote.

En annen milepæl for selskapet var da Snoop Dogg dukket opp på TV iført en Hilfiger-skjorte. Dette populariserte merkevaren på hiphop-scenen, og Hilfiger reagerte ved å legge Street Wear til samlingen sin.

Etter den vellykkede børsnoteringen og etter å ha åpnet butikker i alle større byer i verden, lanserte Hilfiger-selskapet et bredt utvalg av under merker. I dag er Tommy Hilfiger Group et livsstils moteselskap med distributører i mange land. Ved siden av trendy sportsklær for kvinner og menn, tilbyr Tommy Hilfiger-kolleksjonen forretningsklær for menn og kvinner, barneklær, undertøy, sko, tilbehør, dufter og husholdningsartikler.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo