Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
69 Resultater

Ralph på Mister Spex

Premium-merket Ralph Lauren står ikke bare for å skape mote, men for en hel livsstil. Det som begynte med en slips kolleksjon, har vokst til et imponerende moteimperium, med et verdensomspennende rykte. Ralph Lauren regnes nå som en av de mest innflytelsesrike motedesignerne og kan med rette beskrive seg selv som et virkelig eksepsjonelt talent - har aldri fullført noen formell design utdannelse.

Den innfødte New Yorker studerte først økonomi etter endt utdanning fra videregående skole, før han hadde sin tid i Hæren – deretter begynte han å arbeide som selger for de tradisjonelle herreklærne Brooks Brothers. Til slutt tillot et lån fra moteforhandler Norman Hilton Lauren å ta skrittet til selvstendig næringsvirksomhet. Den første slips kolleksjon for Polo Fashion-merket, var opprinnelig designet for polo-spillere. Samme år skaffet han seg rettighetene til merkevaren og la dermed grunnlaget for en fascinerende suksesshistorie. I tillegg til slipsene fulgte en herre - og senere en kvinnekolleksjon - som senere ble beriket ytterligere av sko, parfyme og mange tilbehør. Merket utviklet seg til et internasjonalt motemerke på 1980- og 1990-tallet, takket være den berømte polos-skjortene brodert med en polospiller som fremdeles er en av Ralph Laurens mest suksessrike kreasjoner.

Ralph Lauren legemliggjør den amerikanske livsstilen som ingen andre merker. Å definere merkets karakter er en tidløs eleganse som kombineres med en moderne, uavhengig livsstil uten sidestykke. Premium-merket har alltid fingeren på pulsen. Bli en del av Ralph Lauren-filosofien!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo