adidas Originals

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
121 Resultater

Adidas Originals hos Mister Spex

Egnet for menn og kvinner. Denne solbrillekolleksjonen fra Adidas Originals er den perfekte motgiften mot den trauste konservativ moten. Siden det ble grunnlagt i 1949, har det tyske sportsmerket Adidas steget til å bli et av de mest gjenkjennelige friidrettsmerkene i verden. Kjent for sine bærbare, pålitelige og innovative design, trenger ikke fritids og sportsinteresserte lete lenge etter et nytt par i Adidas sin kolleksjon. Adidas Originals gir retro og tradisjonelle stiler en morsom og moderne makeover, og samler alt fra vintage aviatorrammer til klassiske Wayfarer og avrundede -stiler. Med sine lekne og livlige fargepaletter hører et par briller fra denne kolleksjonen like hjemme på en festival eller strandfest som på tennisbanen.

Legg litt luksus til din stil med et nytt solbrillepar fra samlingen vår av Adidas Originals. Enten du skal feste i de små timene eller tilbringe dagen med venner, har denne kolleksjonen briller som vil fungere til alle begivenheter, garderobeskap og stiler. Adidas er det originale ikoniske sportsmerket og dette kommer til syne med deres signaturlogo på stengene. Du kan også velge en beskjeden fargepalett i nøytrale monokrome nyanser. Denne kolleksjonen inneholder og klassiske pilotbrillestilen oppdatert med glattere kanter og tykk plast for et utpreget moderne preg. Runde og ovale ansikter kan dra mest nytte av disse formene, så vel som de tradisjonelle wayfarer brillene, som tilfører subtil kontur og vinkel. I kontrast til dette, bør firkantede ansiktsformer velge avrundede rammer som mykner kjevelinjen og jevner konturene. Dessuten er mange av solbrillene i denne kolleksjonen også tilgjengelige for styrkeglass for å kunne hjelpe deg med å få mest mulig ut av det nye utseendet ditt.

Hvorfor ikke gjøre som mange fornøyde kunder som stoler på Mister Spex har gjort? Vi har over 3000 briller fra 100 ledende designere over hele verden, alt tilgjengelig fra ett nettsted. Ikke glem at når du har funnet noen få stiler du liker, kan du prøve dem i vårt 3D -prøverom. Bare last opp et bilde eller koble til webkameraet ditt, og avansert teknologi viser deg hvordan de nye brillene dine vil se ut. Når du har bestemt deg for et par eller 2, sender vi dem til deg med sporet levering, og du bør motta dem innen få dager. Fremfor alt ønsker vi at du skal være fornøyd med at de nye brillene dine passer bra, ikke bare ser bra ut. Så hvis du av en eller annen grunn ombestemmer deg, kan du returnere dem ved å bruke vår 30 -dagers åpne kjøp. Alle styrkebriller leveres med supersterke, anti-UV og anti-blending-beskyttelse som standard. Så prøv på noen par i dag og oppdag ditt nye sesongutseende.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo