Soflens

Soflens

SofLens kontaktlinser – 7 typer som dekker ethvert behov

SofLens er en filial av det amerikanske legemiddelfirmaet Bausch & Lomb. Dette er det samme firmaet som eier Ray-Ban, og når det gjelder kvalitet og varemerkeprofil, er det ingen tvil om at deres kontaktlinser kan måle seg med de mer kjente solbrillene. SofLens-serien består av til sammen sju ulike typer myke kontaktlinser som kjennetegnes av svært høy komfort til overkommelige priser. De imponerer med sine innovative materialer og gode passform, som gir økt synsskarphet og optimal komfort. Er du ute etter å kjøpe linser på nett, har SofLens et bredt og godt utvalg. Nedenfor går vi gjennom de enkelte modellene slik at du kan velge rett kontaktlinse.

Endagslinser for nye, friske linser hver dag

  • SofLens Daily Disposable er en klassisk endagslinse som gir høy komfort og krystallklart syn uansett hvilken tid på dagen det er. Linsene erstatter SofLens OneDay. SofLens endagslinser er et godt valg for deg som ønsker nye, friske linser hver dag. De er ideelle for personer som kun bruker kontaktlinser en gang iblant i stedet for briller, for eksempel ved trening, på fest eller under bilkjøring. Allergikere og personer med ømfintlige øyne er også i målgruppen. SofLens Daily Disposable linser lover skarpere kontraster, klarere farger og til og med forbedret synsskarphet i svak belysning.

  • SofLens Daily Disposable Toric for astigmatisme tilhører en ny generasjon toriske linser som korrigerer brytningsfeil ved skjeve hornhinner. Disse linsene er altså et høyverdig alternativ til briller. Ved hjelp av asfærisk optikk korrigeres brytningsfeil og gir skarpt syn på samme nivå som ved sfæriske linser. Hydrogel-materialet sørger for godt gjennomslipp av surstoff og en perfekt passform som gjør at de ligger stabilt på øyet og er lette å sette inn og ta ut – altså et godt valg også for nybegynnere. Merk at disse linsenene er blitt omdøpt fra «SofLens 66 Toric».

Månedslinser for klart syn hele måneden

  • SofLens Toric er toriske månedslinser som korrigerer astigmatisme. Disse linsene korrigerer brytningsfeil ved skjeve hornhinner takket være en asfærisk geometri. I motsetning til endagslinsene som kastes etter bruk, skal disse tas ut på kvelden, renses og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned byttes de med et nytt par linser. SofLens Toric føles friske og behagelige rett etter de er satt inn og egner seg godt for deg som vil begynne med månedslinser.

  • SofLens 59 er en stabil månedslinse som egner seg både for nybegynnere så vel som gamle travere. Hydrogel-materialet gir en høy komfort og tåler mer enn gjennomsnittet når de kommer i kontakt med kosmetikk og smuss som inneholder proteiner og lipider. Linsene holder dermed lenge og er enkle i bruk. Merk at dette er samme kontaktlinse som SofLens Comfort, kun med nytt navn og ny innpakning.

  • SofLens 38 er månedslinser med en varig og god komfort. Disse er ideelle for kontaktlinsebrukere som har ømfintlige øyne, eller som lett får tørre øyne i oppvarmede rom. Linsene er i tillegg ekstra motstandsdyktige mot kosmetikk og annet. Linsene er svært tynne og gir godt gjennomslipp av surstoff til øyet og således en høy grad av komfort.

  • SofLens Multi-Focal er en månedslinse for presbyopi som korrigerer såkalt aldersrelatert langsynthet (presbyopi) og gjør at du kan se bra på både lange og korte avstander. Svært mange opplever å få presbyopi på sine eldre dager og øyets naturlige elastisitet reduseres. Dette kan gjøre dagligdagse rutiner vanskelig når man ikke lenger ser tekst på mobilen eller i avisa klart. Disse linsene er et godt alternativ til progressive briller, som også brukes for å korrigere presbyopi. På grunn av et lavt vanninnhold i linsene minimeres tørrhet, og øynene holder seg friske hele dagen.

Fargelinser med styrke for en ny look

  • SofLens Natural Colors er fargede linser som holder seg i en måned. Disse linsene er «opakmalte», hvilket betyr at de også forandrer en naturlig mørk øyefarge. Hva med grønne linser til hverdags og brune i helga? Fargelinsene finnes i åtte spennende farger og passer både til lyse og mørke øyne. SofLens' linser med farge er månedslinser som tas ut på kvelden, renses og settes inn igjen neste morgen og etter en måned byttes med et nytt par linser.

  • Du kan kjøpe fargelinser uten styrke gjennom å velge «0.00» i feltet for styrke. Vi anbefaler sterkt at du prøver disse hos en optiker først, da ikke alle kan bruke kontaktlinser av ulike årsaker.

Kjøp linser på nett fra Mister Spex – enkelt og praktisk

Vi gjør det enkelt å bestille linser på nett. Se vårt store utvalg av kontaktlinser, der du kan velge mellom endagslinser, ukeslinser og månedslinser. Har du bestilt linser før og er ute etter et linseabonnement, tilbyr vi forenklet bestilling av linsene dine på nytt ved innlogging.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo