Proclear

Proclear

Proclear kontaktlinser – verdens første biokompatible kontaktlinser!

Proclear er en ny produktserie som er utviklet av selskapet CooperVision. Innovative aktive virkestoffer, forbedret geometri og banebrytende produksjonsteknikker revolusjonerer kontaktlinsemarkedet. Produktserien Proclear fra CooperVision har fokusert på bruk av fosforylkolin (PC). PC er et stoff som finnes i mennesker, dyr og planter og blir derfor gjenkjent og tolerert av kroppen i svært høy grad. Stoffet blir av den grunn benyttet i medisinske prosedyrer som bypass, implantater og innsetting av kanyler – og nå også i kontaktlinser.

En annen fordel med fosforylkolin i Proclear kontaktlinser er den elektrisk nøytrale zwitterioniske (både positiv og negativ) ladningen. Elektrisk nøytralitet reduserer mengden av protein- og lipidavleiringer som dannes på kontaktlinsene betydelig, sammenlignet med tradisjonelle ioniske materialer.

PC har høy toleranse og binder også fukt i linsen bedre enn andre materialer. Bruken av PC i myke Proclear kontaktlinser gir derfor svært høy toleranse og problemfri bruk hele dagen, slik at du unngår tørre øyne. Proclear kontaktlinser gir skarpt syn uten å irritere øynene, enten du sitter lenge foran PC-en, kjører bil i flere timer med klimaanlegg eller driver med idrett.

Proclear på Mister Spex

Uansett om øyelegen eller optikeren din har forskrevet Proclear 1 Day, Proclear Multi-focal, Proclear Spheric eller Proclear Toric, kan du være trygg på at Mister Spex har de rette kontaktlinsene til den beste prisen. I Mister Spex’ nettbutikk finner du gunstige rabatter på flerpakninger med Proclear kontaktlinser og pakketilbud på rensevæske.

CooperVision produserer såkalte «white label»-produkter. Det betyr at kontaktlinsene selges i identisk form under flere forskjellige navn for å utvide markedet. Kontaktlinseserien Proclear fra CooperVision selges for eksempel i identisk form under navnene Medisoft og iWear. Les forklaringene i produktbeskrivelsen nøye og husk å sammenligne kontaktlinseinformasjonen du har fått av optikeren når du sender inn bestillingen. Husk at det ikke spiller noen rolle hvilket navn kontaktlinsene selges under – Mister Spex gir deg det beste tilbudet!

Kontaktlinser fra Proclear

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo