Kontaktlinser

Multifocale linser

Multifokale Kontaktlinsen

Finn de riktige multifokale kontaktlinsene hos Mister Spex

Etterhvert som vi blir eldre, endres synet vårt. De riktige kontaktlinsene kan utgjøre en enorm forskjell når vi blir eldre. Men nøyaktig hva er det som endrer seg – og hvordan kan progressive linser hjelpe? Les videre for å få svaret!

Hva er presbyopi og hvordan korrigeres det?

Presbyopi, eller aldersrelatert langsynthet, er en naturlig prosess som før eller siden rammer nesten alle, spesielt når du har passert de 40. Det forårsakes av en saktegående reduksjon i elastisiteten til øyelinsen, som igjen gjør at øyet ikke lenger kan justere seg til ulike avstander. Plutselig oppdager du at gjenstander som er nære ikke lenger er like skarpe som de pleide å være, for eksempel når du kjører eller leser. Hvis dette kun skyldes presbyopi og ikke andre forhold, er det enkelt å korrigere med lesebriller. Med multifokale linser trenger du selvfølgelig ikke bruke briller, og kan nyte godt av bedret syn med linsene på.

Om du allerede er nærsynt, vil du legge merke til presbyopi når ting som er i nærsynet også blir vanskeligere å se skarpt. I dette tilfellet er forholdet også forårsaket av en reduksjon i elastisiteten til øyelinsen din, og et nytt par med progressive linser vil bidra til å løse situasjonen.

Hvem bør bruke progressive linser, og hvordan fungerer de?

Om du er nærsynt og begynner å merke presbyopi, vil de progressive eller multifokale linsene du finner i vår nettbutikk være perfekte for deg. Når du bruker briller med styrke, korrigerer de synet på grunn av avstanden mellom øyet og glasset, som endrer hvordan du ser verden rundt deg. Med progressive linser som ligger direkte på øyet, vil linsene derimot flytte seg med øyet ditt og gi deg den samme skarpheten, uansett hvilken retning du ser. Dette er spesielt nyttig om du driver med idrett eller holder på med andre utendørsaktiviteter, og vil unngå å bruke briller med styrke.

Valget av hvilke progressive linser som er de riktige for deg bør selvfølgelig alltid gjøres i samarbeid med optikeren din, for å sikre at du får de kontaktlinsene som gir deg best mulig syn og komfort. Det er veldig viktig at du gjør dette, for dersom du ikke har de riktige linsene, vil synet ditt kunne bli dårligere, ikke bedre.

Du får flere fordeler når du kjøper kontaktlinser på nettet hos Mister Spex

Når du kjøper multifokale kontaktlinser hos Mister Spex, kan du velge mellom dagslinser, linser som kan brukes i inntil 14 dager, og månedslinser, noe som gir deg den fleksibliteten som passer deg og din livsstil. Du kan også velge våre dag- og nattlinser, som du ikke trenger å ta ut før du sover.

Uansett hvilken type kontaktlinser du velger – når du bestiller fra Mister Spex, får du følgende i tillegg til progressive linser av høy kvalitet:

  • Ypperlige priser på hele vårt utvalg av multifokale kontaktlinser

  • Utmerket kundeservice når du trenger det

  • Fri frakt (bestillinger må være på over 700 kroner)

  • 30 dagers returrett

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo