Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

Opti Free Puremoist 300ml

 Opti Free Puremoist 300ml frontvisning

Opti Free Puremoist 300ml

Alle fordeler samlet:

 • Optimal for tørre og følsomme øyne
 • Dyptrensende effekt takket være peroksidsystem
 • For alle myke kontaktlinser
 • Spesielt egnet for silikonhydrogel-linser
 • Optimal fuktighetsbinding med Opti-Free PureMoist

  Langvarig brukskomfort frem til dagens slutt – dette er løftet fra kontaktlinsespesialisten Alcon med Opti-Free PureMoist linsepleie: Alt-i-ett-løsningen for myke kontaktlinser er utstyrt med den patenterte HydraGlyde Moisture-teknologien som holder linsene friske i 16 timer. Den unike formelen til matrisen tiltrekker seg fuktighet og binder den, slik at overflaten på kontaktlinsene dine er innkapslet med en fuktighetspute – for en god brukskomfort som varer.

  Førsteklasses produkter med HydraGlyde

  Opti-Free PureMoist kontaktlinsepleie er spesielt utviklet for den nyeste generasjonen silikonhydrogel-linser, som Air Optix plus HydraGlyde. Den multifunksjonelle desinfeksjonsløsningen passer perfekt til disse: Månedslinsene har nemlig samme HydraGlyde Moisture-matrise som finnes i linsevæsken. Dermed støtter løsningen fuktighetsputen på overflaten av linsen og sikrer en langvarig brukskomfort. Resultatet: Komfortable kontaktlinser hver dag.

  Ett pleieprodukt for alt

  Rengjøring, desinfisering, skylling og oppbevaring – du kan utføre alle trinn for en optimal pleie av kontaktlinsene dine med Opti-Free PureMoist: Kombinasjonsløsningen er et alt-i-ett-system som sikrer en sikker desinfeksjon og effektiv rengjøring. De ulike størrelsene er skreddersydd til dine behov: Alle varianter leveres med et praktisk etui for oppbevaring, 240 ml-flasken er ekstra flat for å enkelt kunne lagres i bagasjen din, og pakken med 4 stk. er den ideelle størrelsen for en 6-pakning månedslinser.

  Tilgjengelige varianter

  Levering 2-8 arbeidsdager

  Gratis frakt over 700 kr

  Pris

  Inklusiv MVA

  Gratis 45 kr

  135 kr

  450 kr per 1l

  Du sparer N/A

   

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo