Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigers brillekolleksjon kjennetegnes av sine klassiske, markante plastrammer med den karakteristiske fargepaletten blå, hvit og rød. Et perfekt utgangspunkt når en er ute etter det rene amerikanske uttrykket.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Tommy Hilfiger

(246)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 246

Briller fra Tommy Hilfiger

I 1985 la Thomas Jacob Hilfiger grunnlaget for sitt nå verdenskjente varemerke med sin første fritidskolleksjon, som ble en knallsuksess. Tommy Hilfiger kombinerer førsteklasses håndverk, klassiske elementer og aktuelle trender for å skape sin velkjente «All-American»-stil. Den mest karakteristiske Tommy Hilfiger-looken er «beste vestkant» stilen, som er inspirert av amerikansk universitetsmiljø – og selvsagt de klassiske røde, hvite og blå fargekombinasjonene. Tommy Hilfiger bruker samme designprinsipper for brillekolleksjonene: klassiske former og farger i ny drakt. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av de siste Tommy Hilfiger-brillene i Mister Spex’ nettbutikk.

Her finner du superkule nerdebriller i trendy farger som havanabrun og en rekke modeller med hel og halv ramme, samt garnityrbriller. Skap din nye look i dag med briller fra Tommy Hilfiger. For å finne ut hvilke Tommy Hilfiger-briller som kler deg best anbefaler vi at du leser vår veiledning om ulike ansiktsformer. Velg deretter dine favorittmodeller og prøv dem med vårt virtuelle prøveverktøy. Så hva venter du på? Kjøp dine Tommy Hilfiger-briller i dag på Mister Spex! Du finner ytterligere opplysninger om bestilling og frakt på våre servicesider. I tillegg til vår kolleksjon av Tommy Hilfiger-briller har vår nettbutikk også en rekke briller fra andre varemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo