Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Michael Kors
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Michael Kors Briller

(49)

Briller fra Michael Kors

Med sin amerikanske «simple chic»-stil har Michael Kors begeistret moteverdenen i over 30 år og bevist at mote er på sitt beste og mest elegante når den reduseres til et minimum. Michael Kors’ luksuriøse fritidsklær blir ikke bare mottatt med åpne armer av motebransjen, men også av kjendisene, som vet å sette pris på den amerikanske minimalismen og den rene elegansen. I 2011 ble Michael Kors’ tilbehørskolleksjon lansert. Brillene og solbrillene i kolleksjonen fanger opp «urban chic»-stilen og skaper et luksuriøst preg kombinert med en frisk retrofølelse.

Dagens brillekolleksjon fra Michael Kors består av en rekke moderne og klassiske modeller. Med sin amerikanske forståelse av mote vet Michael Kors hvordan han skal leke med forskjellige former, samtidig som han alltid sørger for en delikat design. Michael Kors er viden kjent for sine ville og uventede kontrastfarger som gir brillene en ny, chic look. Fargepaletten varierer fra blanke pasteller til jordfarger som brunt og grønt, samt livlige gyllenbrune sjatteringer og skilpaddemønster. Duse farger i to nyanser er et gjennomgangstema i kolleksjonen og skaper en spennende look. Uansett hvilken modell du velger, vil de klassiske, friske formene gi deg en touch av ren glamour. Den iøynefallende Michael Kors-logoen gjør brillene enda mer luksuriøse og binder sammen innfatningen og stengene på en elegant måte.

Alle briller med styrke fra Michael Kors har superherdede plastglass som standard. Mot et tillegg kan du velge andre glass. Etter at du har fullført bestillingen din, blir brillene tilpasset så raskt som mulig og sendt til deg. Gå inn på Mister Spex’ servicesider for ytterligere informasjon om vår Best pris-garanti og vår 90-dagers returpolicy. I tillegg til vår brillekolleksjon fra Michael Kors finner du også briller fra en rekke andre varemerker i Mister Spex’ nettbutikk.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.