Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Michael Kors
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Michael Kors Briller

(57)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 57 av 57

Briller fra Michael Kors

Med sin amerikanske «simple chic»-stil har Michael Kors begeistret moteverdenen i over 30 år og bevist at mote er på sitt beste og mest elegante når den reduseres til et minimum. Michael Kors’ luksuriøse fritidsklær blir ikke bare mottatt med åpne armer av motebransjen, men også av kjendisene, som vet å sette pris på den amerikanske minimalismen og den rene elegansen. I 2011 ble Michael Kors’ tilbehørskolleksjon lansert. Brillene og solbrillene i kolleksjonen fanger opp «urban chic»-stilen og skaper et luksuriøst preg kombinert med en frisk retrofølelse.

Dagens brillekolleksjon fra Michael Kors består av en rekke moderne og klassiske modeller. Med sin amerikanske forståelse av mote vet Michael Kors hvordan han skal leke med forskjellige former, samtidig som han alltid sørger for en delikat design. Michael Kors er viden kjent for sine ville og uventede kontrastfarger som gir brillene en ny, chic look. Fargepaletten varierer fra blanke pasteller til jordfarger som brunt og grønt, samt livlige gyllenbrune sjatteringer og skilpaddemønster. Duse farger i to nyanser er et gjennomgangstema i kolleksjonen og skaper en spennende look. Uansett hvilken modell du velger, vil de klassiske, friske formene gi deg en touch av ren glamour. Den iøynefallende Michael Kors-logoen gjør brillene enda mer luksuriøse og binder sammen innfatningen og stengene på en elegant måte.

Alle briller med styrke fra Michael Kors har superherdede plastglass som standard. Mot et tillegg kan du velge andre glass. Etter at du har fullført bestillingen din, blir brillene tilpasset så raskt som mulig og sendt til deg. Gå inn på Mister Spex’ servicesider for ytterligere informasjon om vår Best pris-garanti og vår 30-dagers returpolicy. I tillegg til vår brillekolleksjon fra Michael Kors finner du også briller fra en rekke andre varemerker i Mister Spex’ nettbutikk.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.