Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Michael Kors
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Michael Kors

(89)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 89

Briller fra Michael Kors

Med sin amerikanske «simple chic»-stil har Michael Kors begeistret moteverdenen i over 30 år og bevist at mote er på sitt beste og mest elegante når den reduseres til et minimum. Michael Kors’ luksuriøse fritidsklær blir ikke bare mottatt med åpne armer av motebransjen, men også av kjendisene, som vet å sette pris på den amerikanske minimalismen og den rene elegansen. I 2011 ble Michael Kors’ tilbehørskolleksjon lansert. Brillene og solbrillene i kolleksjonen fanger opp «urban chic»-stilen og skaper et luksuriøst preg kombinert med en frisk retrofølelse. Brillekolleksjonen fra Michael Kors består av en rekke moderne og klassiske modeller. Med sin amerikanske forståelse av mote vet Michael Kors hvordan han skal leke med forskjellige former, samtidig som han alltid sørger for en delikat design. Michael Kors er viden kjent for sine ville og uventede kontrastfarger som gir brillene en nytt, chict utseende. Fargepaletten varierer fra blanke pasteller til jordfarger som brunt og grønt, samt livlige gyllenbrune sjatteringer og skilpaddemønstre. Duse farger i to nyanser er et gjennomgangstema i kolleksjonen og skaper en spennende look. Uansett hvilken modell du velger, vil de klassiske, friske formene gi deg en touch av ren glamour. Den iøynefallende Michael Kors-logoen gjør brillene enda mer luksuriøse og binder sammen innfatningen og stengene på en elegant måte.

Brillene fra Michael kors leveres med styrke glass inkludert om du ønsker, glassene er refleksfrie med en hard coating inkludert. Mot et tillegg kan du velge andre glass. Etter at du har fullført bestillingen din, blir glassene tilpasset innfatningen så raskt som mulig og sendt til deg. Gå inn på Mister Spex’ servicesider for ytterligere informasjon. I tillegg til vår brillekolleksjon fra Michael Kors finner du også briller fra en rekke andre varemerker i Mister Spex’ nettbutikk.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo