Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke MARC O'POLO Eyewear
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

MARC O'POLO Eyewear Briller

(158)

Briller fra Marc O’Polo Eyewear på Mister Spex

Brillekolleksjonen fra Marc O’Polo Eyewear blander svenske tradisjoner med den klassiske tyske stilen. Marc O’Polo Eyewear er et moderne brillemerke som er kjent for rene linjer og tidløs design. Den elegante, moderne stilen til brillene fra Marc O’Polo Eyewear på Mister Spex er åpenbar i denne lekre kolleksjonen av designerbriller som kombinerer overlegen komfort med kompromissløs minimalisme.

Med et fantastisk utvalg av moderne farger og temaer passer Marc O’Polo Eyewear-brillene på Mister Spex til alle ansikter. Hvert brillepar har den lett gjenkjennelige Marc O’Polo Eyewear-logoen på innsiden av stengene og levner dermed ingen tvil om kvaliteten. Disse luksuriøse brillene passer til både arbeid og fritid og gir ethvert antrekk en touch av urban glamour!

For at du skal bli helt fornøyd med ditt valg av Marc O’Polo Eyewear-briller på Mister Spex, tilbyr vi en personlig prøvetjeneste hvor du kan teste over 2000 innfatninger skapt av over 60 forskjellige designere. Dermed kan du være trygg på at dine valgte designerbriller er prøvd og testet på ansiktet ditt for å få et optimalt resultat.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.