Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Marc Jacobs
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Marc Jacobs Briller

(68)

Briller fra Marc Jacobs

Marc Jacobs drømte om å bli designer allerede som barn. Og det har han virkelig klart – i dag er han moteverdenens favoritt. Med sitt samspill mellom vakkert og stygt, perfekt og forvrengt skaper han nye trender hver sesong som lager bølger rundt om i verden. Kreasjonene hans tøyer ofte grenser og blir kultobjekter. En touch av luksus oppnås gjennom overraskende detaljer. Vintage, lekne elementer og retro chic – Marc Jacobs forener disse stilelementene på en imponerende måte. I tillegg til sine populære motekolleksjoner for menn og kvinner designer også Jacobs forskjellige accessoirer, blant annet to brillekolleksjoner.

I brillekolleksjonen fra Marc Jacobs er det noe for enhver smak. Kolleksjonen er for det meste i plast og kommer i mange former og farger. De mest ekstravagante modellene er alltid litt retro og gammeldagse, men likevel utrolig stilfulle og trendy. Mørke og varme farger i skjønn forening. Sølvfarget metall og moteriktig skilpaddemønster gir en sofistikert og tidløs stil. Brillene fra Marc Jacobs er ofte overdimensjonerte. Store glass framhever øynene og gir optimalt syn. Kvalitetsmaterialer kombinert med behagelig passform gir en eksklusiv og luksuriøs look som garantert vil skaffe deg mange beundrende blikk. «Marc Jacobs»-logoen i sølv kompletterer det hele.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.