Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Marc jacobs
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Marc Jacobs Briller

(63)
  • Marc Jacobs

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 63

Briller fra Marc Jacobs

Marc Jacobs drømte om å bli designer allerede som barn. Og det har han virkelig klart – i dag er han moteverdenens favoritt. Med sitt samspill mellom vakkert og stygt, perfekt og forvrengt skaper han nye trender hver sesong som lager bølger rundt om i verden. Kreasjonene hans tøyer ofte grenser og blir kultobjekter. En touch av luksus oppnås gjennom overraskende detaljer. Vintage, lekne elementer og retro chic – Marc Jacobs forener disse stilelementene på en imponerende måte. I tillegg til sine populære motekolleksjoner for menn og kvinner designer også Jacobs forskjellige accessoirer, blant annet to brillekolleksjoner.

I brillekolleksjonen fra Marc Jacobs er det noe for enhver smak. Kolleksjonen er for det meste i plast og kommer i mange former og farger. De mest ekstravagante modellene er alltid litt retro og gammeldagse, men likevel utrolig stilfulle og trendy. Mørke og varme farger i skjønn forening. Sølvfarget metall og moteriktig skilpaddemønster gir en sofistikert og tidløs stil. Brillene fra Marc Jacobs er ofte overdimensjonerte. Store glass framhever øynene og gir optimalt syn. Kvalitetsmaterialer kombinert med behagelig passform gir en eksklusiv og luksuriøs look som garantert vil skaffe deg mange beundrende blikk. «Marc Jacobs»-logoen i sølv kompletterer det hele.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.