Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hackett London
Hackett London

Hackett London er et merke som tar sikte på å kle opp menn i alle aldre - fra topp til tå. De fører også et utvalg av stilig tilbehør. Hackett London preges av den klassiske britiske stilen med et hint av tidsriktige trender hvor kvalitet kommer i første rekke. Hackett sikter etter å kle menn for enhver anledning, det seg være formelt, spesielle anledninger såvel som sport og utendørs.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Hackett London Briller

(47)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 47 av 47

Briller fra Hackett London på Mister Spex

Varemerket Hackett, som er oppkalt etter en av grunnleggerne, Jeremy Hackett, ble lansert i 1979 og har alltid feiret sine britiske røtter. Fra hjemmet sitt på Londons vestkant begynte Hackett å skape elegante, skreddersydde kvalitetsklær og ikoniske accessoirer. Som du ser av brillesortimentet fra Hackett London på Mister Spex, har disse modellene ofte et sporty preg. En av de første idrettene som Hackett lagde klær og tilbehør for, var hesteløp på 80-tallet.

Brillene fra Hackett London på Mister Spex er ultramoderne, men har også noe veldig tradisjonelt og klassisk over seg. De er allsidig tilbehør som passer til alle anledninger. Kontrastfarger er noe som går igjen i brillene fra dette varemerket. Hvorfor ikke gå for Hackett London-briller fra Mister Spex i svart og hvitt sammen med en klassisk smoking?

Når du kjøper briller på Mister Spex, vil du fryde deg over det store utvalget – vi har nemlig over 2000 modeller.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.