Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Emporio Armani
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Emporio Armani Briller

(63)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 63

Briller fra Emporio Armani

Giorgio Armani er uten tvil en av verdens mest berømte moteskapere. Han er grunnleggeren av Armani-imperiet og eier i dag over et dusin ledende motemerker. Et av disse merkene er det mer sporty Emporio Armani. Nest etter varemerket Giorgio Armani er Emporio Armani størst. Det er sporty, men har likevel det elementet av klasse som hører med til Armani-logoen. Damemodellene har ofte en tydelig maskulin stil. Ofte legger man først merke til Armanis unike sex appeal og glamour etter å ha tatt en nærmere titt på brillene. Emporio Armanis tilbehørskolleksjon er utvidet til også å omfatte eksklusive briller med styrke.

Samtlige modeller har de typiske Armani-egenskapene: eleganse, definerte linjer og klassisk stil. Den umiskjennelige stilen kombinerer sterke geometriske former og iøynefallende detaljer. Modellen EA 9511 CG3 er brillene for deg som liker å skille deg ut. Den slanke innfatningen med halv ramme i en blanding av lilla og rosa gir ansiktet ditt en frisk glød. Armani-ørnen er gravert inn i stengene som en stilfull detalj. Disse særpregede brillene er et luksuriøst høydepunkt. For menn anbefaler vi en modell med den klassiske Armani-sjarmen, nemlig EA 9502 ALJ. Dette er de perfekte brillene hvis du vil framstå som seriøs og profesjonell. Med en karakteristisk rektangulær form og hel sølvramme er designen futuristisk uten å miste den klassiske Armani-appellen. Med unike detaljer som stenger som smalner av mot øret, skaper disse Armani-brillene en stilfull, moteriktig look.

Velg dine favorittbriller fra Emporio Armani-kolleksjonen. Last opp et bilde av deg selv og bruk vårt virtuelle prøveverktøy! Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Emporio Armani-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.