Bottega Veneta
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(118)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 118

Bottega Veneta briller og solbriller for den kresne

Mote og motetilbehør fra Italia – ja, takk! Merket Bottega Veneta ble grunnlagt i Venezia i 1966 of er viden kjent for sine eksklusive produkter i skinn. Stjerner som Victoria og David Beckham blir til stadighet observert med veskene deres i vevde skinndetaljer, noe som har bidratt til merkets suksess. De tilbyr også eksklusivt tilbehør som briller og solbriller til både herre og dame. Bottega Veneta-briller er moderne, tidløse og elegante, med svært møysommelige detaljer. De mest ettertraktede brillene får du her på Mister Spex.

Solbriller fra Bottega Veneta – simpelthen ren eleganse

Solbrillene fra Bottega Veneta kommer i ulike farger, stiler og former, men de har likevel noe til felles: Alle modellene er utrolig elegante. Høyverdige materialer, klare linjer og et konsekvent formspråk viser verden nettopp hva merket står for og hva de er stolte av. Populære klassikere, som for eksempel cateye-briller, pilotbriller og browline-modeller er typiske for den aktuelle, men likevel tidløse, kolleksjonen. Lyse eller sterke farger, spennende mønstre eller forgylte detaljer gir innfatningene en unik look som understreker eierens individuelle stil. Innovative teknologiske løsninger som anti-skli-teknologien på innsiden av brillestengene gir attpåtil en optimal komfort ved bruk – selv på varme sommerdager.

Bottega Venetas brillekolleksjon er både stilfull og trendy

I motsetning til sonnenbriller, bruker vi som regel briller hele dagen. Brillene skal derfor helst passe til mange ulike anledninger og antrekk, uten at det blir kjedelig. Bottega Veneta-briller kombinerer tidløs design med spesielle, smakfulle detaljer. Verdt å merke seg er brillestengene med det klassiske intrecciato-flettemønsteret samt de lett avrundede overflatene på innfatningene. Disse får sin form gjennom manuell sliping av innfatningen. Designklassikere som pilotbriller og runde briller har begge fått sin plass i kolleksjonen. Hos Mister Spex kan du handle alle populære varianter fra kolleksjonen. For å handle briller online trenger du kun en laptop og korreksjonsverdiene dine. Disse finner du enkelt på brilleseddelen din.

Hvordan velger jeg rett brille fra Bottega Veneta?

Ved kjøp av briller er det et par ting du bør passe på. For å gjøre shoppingen så enkel som mulig, har vi utviklet en omfattende filterfunksjon: Du oppgir dine kriterier, og vi viser deg aktuelle modeller. Du bør være oppmerksom på følgende:

  • Hodebredde. Velg mellom smal, middels bred og bred, avhengig av ansiktsformen din. Siden briller kommer i ulike bredder er det viktig å velge rett bredde både for best mulig look så vel som optimal passform.
  • Brilleform. Briller kommer i alskens former; smale, kantete og runde, eller i pilot- og sommerfuglform. Du bør velge modell basert på din egen smak i kombinasjon med ansiktsfasong.
  • Innfatningstype. Velg mellom garnityrbriller og hel eller halv ramme etter smak. Synsstyrken din kan også ha innvirkning på valget: Ved svært høye styrker egner hele rammer seg best og gir mest stabilitet for de noe tykkere glassene.

Kvalitetsbriller hos Mister Spex

Enten du søker progressive briller, lesebriller eller sportsbriller: hos Mister Spex har du valget mellom tusenvis av brilleinnfatninger fra alskens toppmerker. Liker du å følge med på nye trender? Da bør du sjekke ut nyheter innen brilletrender og aktuelle solbrilletrender. I tillegg nyter du godt av følgende fordeler:

  • Briller og solbriller kan prøves på i vårt virtuelle prøverom
  • Hjelp og råd fra kundeservice etter behov
  • 30 dagers åpent kjøp

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo