Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Spektre Solbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra Spektre

Vitesse, Memento Audere Semper og Semper Adamas høres kanskje ut som italienske landemerker eller byer, men er faktisk tre av de seks kolleksjonene fra solbrillemerket Spektre i Milano. Varemerket ble lansert i 2009 og har tatt verden med storm. Ikke minst takket være støtten og inspirasjonen fra ledende stylister, toppmodeller og bloggere. Alle modeller er laget helt fra bunnen av og fanger opp og utforsker aktuelle trender i brilleverdenen. Ta en titt selv og oppdag alle de trendy modellene i Spektres solbrillekolleksjon.

Pantostilen er tilbake i motebildet for fullt og er en del av Spektre-kolleksjonen. Modellene Audacia og Vitesse, som er ganske like, er eksempler på dette comebacket. Modellen Audacia kombinerer runde glass med en smal innfatning som strekker seg ut mot sidene og skaper en kattøyeeffekt. Den gull- eller sølvfargede nesebroen framhever elegant formen på innfatningen og gjør denne modellen perfekt til både arbeid og fritid. Innfatningen fås i tre fantastiske farger. Liker du den runde formen, men foretrekker en sterkere, mer urban look? Spektre har det du trenger. Ta en titt på solbrillemodellen Vitesse. Denne modellen kombinerer også runde glass med en rund innfatning, men har en mer maskulin, kul nerdestil. Detaljene rundt hengslene er prikken over i-en på disse iøynefallende solbrillene.

Hvis runde solbriller ikke er noe for deg, kan du velge blant flere andre modeller fra Spektre. Modellen She Loves You har rektangulære glass med avrundede kanter. Den iøynefallende innfatningen minner om kattøyestilen, og subtile detaljer understreker looken. De kraftige stengene sørger for perfekt passform. Denne modellen fås i to forskjellige havananyanser. Spektre har også klassiske modeller. For eksempel modellen Semper Adamas. Disse solbrillene er en kombinasjon av tidløs eleganse og avslappet, ukomplisert chic – uten at Spektres karakteristiske stil går tapt. Den avrundede, rektangulære modellen imponerer med sine rene linjer og sin elegante, transparente innfatning. Generelt fokuserer varemerket likevel på mørkere nyanser som svart eller havanabrunt med gull- eller sølvdetaljer.

Samtlige av varemerkets modeller er laget av høykvalitetsplast og kan tilpasses med progressive glass. La deg imponere av førsteklasses kvalitet fra Milano!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.