Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Matthew Williamson Solbriller

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Solbriller fra Matthew Williamson på Mister Spex Norge

Motemerket Matthew Williamson ble lansert i 2004 med én flaggskipbutikk, og motekolleksjonen er i dag utvidet med solbriller og accessoirer. Solbrillekolleksjonen fra Matthew Williamson er original og kunstnerisk og byr på et stort utvalg av nøytrale, utsmykkede, geometriske og klassiske modeller. Enten du er ute etter en basismodell til hverdagsbruk eller den siste street-chic-modellen, finner du slitesterke, gjennomtenkte modeller i vår omfattende kolleksjon.

Solbrillene er alltid trendy, men inspirert av klassikere som kattøyestilen, speilglass og pilotstilen, som alle har fått en unik vri med clip-on-briller eller tofargede glass. Glassene har UV 400-belegg og antirefleks, noe som gir ekstra beskyttelse for ømfintlige øyne. Stengene og innfatningen er laget av metall eller robust plast som ikke ruster eller sprekker. Modellene i denne kolleksjonen er et utmerket valg til hverdagsbruk eller til en spesiell anledning.

Mister Spex tilbyr UV-beskyttelse, antirefleks og ekstra robuste glass for økt slitestyrke. Solbrillene kan prøves virtuelt med vår avanserte 3D-teknologi og sendes med Posten samme dag til din adresse. Alt du trenger å gjøre, er å bestille før kl. 14.00! I Mister Spex’ nettbutikk kan du velge blant over 6000 modeller og mer enn 100 varemerker. Med vår 30-dagers returpolicy er det enkelt å returnere varen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.