Kerbholz - Mister Spex
Kerbholz

Robust, naturlig og designet med lidenskap - det velrennomerte merket Kerbholz er et resultat av kvelder ilag med venner og generøse mengder vin. Merket utstråler en følelse av ekthet med bruken av tre, hvor designerne formidler sine opplevelser og følelser til nydelige briller. Design av høy kvalitet setter standarden for dette enestående varemerket.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Kerbholz

(0)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 0 av 0

Solbriller fra Kerbholz

Mange ser på solbriller som en kunstform på grunn av det store utvalget av stiler og designere som lager dem. Disse små, moderne og nærmest ikoniske synsproduktene kan brukes til nesten uendelige formål, og mange velger ulike modeller til ulike behov. I årenes løp har det blitt utviklet mange solbrillefasonger og -farger, og mange er lett gjenkjennelige bare gjennom merkenavnet i seg selv. Solbrillene fra den tyske produsenten Kerbholz er et slikt varemerke.

Selv om disse solbrillene kun har eksistert siden 2011, er de umiddelbart gjenkjennelige, noe som raskt har gitt dem kultstatus. Den enkle grunnen til dette er at de på ett område er grunnleggende forskjellige fra alle andre solbriller på markedet. Solbrillene fra Kerbholz har innfatning i tre. Designerne bak varemerket, Mathias & Moritz, reiste rundt i Sør-Amerika og ble inspirert av den omfattende bruken av tre overalt. Ideen om bærekraftige solbriller med elegante treinnfatninger ble født. Hver modell har en vakker design og glass av høy kvalitet. Treet er forseglet og bearbeidet med forbausende høy standard. Formene er moderne versjoner av klassiske solbrillemodeller, og hvert par er et lite kunstverk.

På Mister Spex er det helt problemfritt å prøve uvanlige varemerker som Kerbholz’ solbriller, ettersom vi tilbyr komplette optikertjenester på nett. Vi har også et fantastisk virtuelt prøveverktøy for å hjelpe deg å bestemme hvilken modell som kler deg best, så hvorfor ikke prøve disse solbrillene i 3D?

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo