Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke Aksepter, samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Vi feirer Valentines day med 14 % rabatt på alle produkter!¹ – Kode: INLOVE14
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Joop Solbriller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra JOOP!

Wolfgang JOOP er en av Tysklands mest framgangsrike moteskapere og kanskje den mest likeframme og synlige. Siden 1982 har han designet mote med en ubeskrivelig eleganse og sans for detaljer. Designeren, som ble født i Potsdam, virker som en magnet på kjendisene med sin urbane city-chic-stil, sin kule eleganse og sin hanseatiske sjarm. Selv om navnet JOOP! i dag markedsføres av Holy Fashion Group, eksisterer det fortsatt som merkenavn. Designerne Marc Biggemann og Stefanie Grosse er ansvarlige for henholdsvis herre- og damekolleksjonen. Ved å integrere et utropstegn i navnet har JOOP! klart å blåse nytt liv i varemerket.

Hos JOOP! står utropstegnet for uttrykksfullhet og vekt på design. Utropstegnet brukes derfor også i JOOP!s tilbehørskolleksjon for å understreke motehusets klassisk-trendy stil. I den nyeste solbrillekolleksjonen fra JOOP! finner vi igjen den såkalte prøyssiske stilen med klassiske og rene linjer. Fra klassiske stiler med rene linjer og uttrykksfulle farger til eksentriske detaljer på stengene – den nye kolleksjonen er full muligheter, slik at du alltid vil finne din personlige JOOP!-favoritt.

JOOP!s solbriller vender seg til selvbevisste kvinner og menn med sans for stil, personlighet og sex appeal. Uansett hvor du er, vil den klassiske designen gjøre deg enda flottere. Bestill dine JOOP!-solbriller i dag og se selv! Skulle du ikke være helt fornøyd, returnerer du bare solbrillene innen 30 dager fra kjøpstidspunktet.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.