Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Joop
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Solbriller fra JOOP!

Wolfgang JOOP er en av Tysklands mest framgangsrike moteskapere og kanskje den mest likeframme og synlige. Siden 1982 har han designet mote med en ubeskrivelig eleganse og sans for detaljer. Designeren, som ble født i Potsdam, virker som en magnet på kjendisene med sin urbane city-chic-stil, sin kule eleganse og sin hanseatiske sjarm. Selv om navnet JOOP! i dag markedsføres av Holy Fashion Group, eksisterer det fortsatt som merkenavn. Designerne Marc Biggemann og Stefanie Grosse er ansvarlige for henholdsvis herre- og damekolleksjonen. Ved å integrere et utropstegn i navnet har JOOP! klart å blåse nytt liv i varemerket.

Hos JOOP! står utropstegnet for uttrykksfullhet og vekt på design. Utropstegnet brukes derfor også i JOOP!s tilbehørskolleksjon for å understreke motehusets klassisk-trendy stil. I den nyeste solbrillekolleksjonen fra JOOP! finner vi igjen den såkalte prøyssiske stilen med klassiske og rene linjer. Fra klassiske stiler med rene linjer og uttrykksfulle farger til eksentriske detaljer på stengene – den nye kolleksjonen er full muligheter, slik at du alltid vil finne din personlige JOOP!-favoritt.

JOOP!s solbriller vender seg til selvbevisste kvinner og menn med sans for stil, personlighet og sex appeal. Uansett hvor du er, vil den klassiske designen gjøre deg enda flottere. Bestill dine JOOP!-solbriller i dag og se selv! Skulle du ikke være helt fornøyd, returnerer du bare solbrillene innen 90 dager fra kjøpstidspunktet.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.