Med 3 enkle steg

Prøv på favorittene dine virtuelt

1

Klikk på ”Prøv virtuelt” på brillens produktside.

2

Følg de enkle instruksjonene

3

Prøv forskjellige innfatninger og finn dine favorittbriller.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Prøv briller online

(9.118)

Fant ingen resultater

Viser produkter 121 till 180 av 9.118

Prøv briller online - virtuell prøvetjeneste fra Mister Spex

For reseptbelagte behov eller beskyttelse handler ikke bare brillen din om å forbedre synet ditt og ivareta øynene dine, men de kan også være en mote erklæring. Så det blir desto viktigere at du finner briller som perfekt supplerer ansiktsformen, personlig stil og livsstils behovene dine. Det er derfor folk flest nøler med å handle på nettet, for det er ikke sikkert du er komfortabel med å kjøpe briller uten å prøve dem på først! Og det er akkurat der det prøve verktøyet hos Misterspex kommer som en velsignelse og gjør livet ditt enkelt.

Med vårt online prøveroms verktøy kan du prøve briller på nettet og se hvordan de ser ut i ansiktet ditt før du går og handler dem. Kanskje lurer du på om en Pilotbrille vil se bra ut på ditt ovale ansikt?. Eller lurer du på hvordan de livlige Le Specs-brillene passer til din personlighet? Vel, bare dra nytte av vårt virtuelle prøveverktøy verktøy og bruk dem i 3D på webkameraet ditt. Hjemme, på kontoret eller på farten kan du se nøyaktig hvordan brillen vil se ut i ansiktet ditt.

Enten du ønsker å kjøpe Uvex-briller for ekstreme eventyr, eller Oakley-briller for et uber-trendy utseende, eller oppdag noe perfekt fra den stadig populære Ray-Ban-samlingen, vår virtuelle online- prøveroms verktøy vil sikre at du finner de riktige brillene med absolutt letthet.

Som Europas ledende online brillebutikk, tilbyr Mister Spex også profesjonell hjelp og 30 dagers problemfri retur. Slik at du kan kjøpe briller på nettet med fullstendig sinnsro og tillit.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo