Cubitts 
HERBRAND HER-R-QUA

Farge: Quartz
Quartz
Honey
Dark Turtle
PrisInklusiv MVA
kr 1 649
Med styrkeInklusiv MVA
fra kr 2 139
Gratis frakt over 700 kr30 dagers åpent kjøp

Produktdetaljer

Bredde nesebro: 22 mm
Bredde innfatning: 130 mm
Høyde glass: 41 mm
Bredde glass: 45 mm
Lengde stang: 145 mm

Varemerke:
Cubitts
Produktnummer:
6835056
Farge innfatning:
Gul / Transparent
Farge glass:
Grønn
Produsert glassfarge:
Green
Speileffekt:
Nei
Materiale innfatning:
Plast
Materiale glass:
Plast
Form:
Rund
Type:
Hel ramme
Fjærende hengsler:
Nei
Vekt:
22g
UV 400-filter:
Ja
Progressive glass:
Ja

CUBITTS

Cubitts er en moderne brilleprodusent som ble grunnlag i Londons bydel King’s Cross i 2013. Inspirert av ingeniørgeniene og brødrene Cubitt er de overbevist om at briller burde være transformerbare gjenstander. Britene lar først og fremst design, funksjon og stil smelte sammen. Alle innfatninger blir laget ferdig for hånd, er egnet for å brukes livet ut og kan ved behov repareres i stedet for å byttes ut. Produksjonsprosessen varer i seks uker og hver innfatning går gjennom femti arbeidssteg, inkludert fire ulike trinn for polering. Ved å kombinerer nyeste teknologi med tradisjonell håndverkskunst, revolusjonerer Cubitts optikerindustrien verden over med sin egne, rolige metodikk.

Alle innfatninger produseres av fagfolk ved hjelp av hånddrevne verktøy og spesialmaskiner for optikerarbeid. Uavhengig om det dreier seg om ferdige innfatninger eller produksjon etter mål, benyttes de samme materialene og metodene. Særlig legger Cubitts vekt på at alle produktene holder samme høye kvalitetsstandard. Hver enkelt innfatning produseres individuelt. For å oppnå dette presisjonsnivået brukes maskiner betjent av mennesker. Alle andre arbeidssteg utføres av folk med hånddrevne verktøy slik at en høyest mulig kvalitet og standard oppnås.

Kunder kan selv velge fargen på innfatningen, etter tilgjengelighet. Dessuten er det mulig å velge en klips-solbrille som festes på brillene slik at de kan brukes på samme måte som solbriller. Til brillene dine benytter Cubitts seg utelukkende av acetat (celluloseacetat) av høyeste kvalitet.

¹Rabatten Mister Spex gir deg tilsvarer momsbeløpet på din bestilling. Momsbeløpet tilsvarer en rabatt på 20% av innkjøpsprisen. Gyldig frem til 17.01.2022 ved kjøp av briller, solbriller og kontaktlinser hos misterspex.no. Utvalgte merker er uttrykkelig unntatt rabatten i henhold til Mister Spex’ kjøpsvilkår. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer. Kommersiell offentliggjøring av rabattkoden (f.eks. på blogger eller nettsteder) tillates ikke. For øvrig gjelder våre vilkår og betingelser.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo