I det virtuelle prøverommet kan du se hva som passer til deg med én gang.

EOE 
ÖVERBODA Midnight Sun

Farge: GullPå lager
Bredde innfatning (mm)
130
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg deg inn for se om innfatningen passer til deg.
Pris uten glassInklusiv MVA

kr 2 749

eller

Leveringstider

Med styrke6 - 18 dager
Prøv hjemme / Kun innfatning2 - 7 dager
Over 15 års erfaring med optikk30 dagers åpent kjøp

Produktdetaljer

Bredde nesebro: 19 mm
Bredde innfatning: 130 mm
Høyde glass: 47 mm
Bredde glass: 50 mm
Lengde stang: 145 mm

Varemerke:
EOE
Produktnummer:
7287653
Farge innfatning:
Gull
Materiale innfatning:
Metall
Form:
Rund
Type:
Hel ramme
Fjærende hengsler:
Nei
Vekt:
21g
Progressive glass:
Ja

EOE

EOE ble til en lys og snørik vårdag i 2010, under en snøskutertur i den lille landsbyen Ammarnäs i svensk Lappland. Den friske luften og landskapet med snødekte berg ga Erik og Emilia Lindmark ideen om å lage en brillekolleksjon som forener skandinavisk eleganse og enkelthet sammen med den lapplandske naturens karrige skjønnhet. Forbindelsen med Nord-Sverige gjenspeiles i navnene så vel som i fargebruken for brillene, og ikke minst i materialer og detaljer som er hentet fra den ville og vakre naturen. Vi var de første som bragte en kolleksjon med bærekraftige briller på markedet, uten bruk av ftalater som normalt brukes til produksjon av briller. I dag hører EOE til blant de ledende brillemerkene i Skandinavia. Alle brillene er miljøvennlig fremstilt og fullstendig resirkulerbare og biologisk nedbrytbare.

EOE Eyewear er et banebrytende brillemerke, kjent i moteindustrien ikke bare for sine stilige og høykvalitets brilleinnfatninger, men også for sin ustoppelige forpliktelse til bærekraft. Merket er klar over motens økologiske utfordringer og har tatt proaktive skritt for å redusere sitt økologiske fotavtrykk.

EOE Eyewear bruker miljøvennlige materialer som plantebasert acetat og resirkulerte metaller til å lage brilleinnfatningene sine. De sørger også for at produksjonsprosessene er energieffektive og minimerer avfallsgenereringen. EOE Eyewear jobber også sammen med etiske leverandører og håndverkere som deler deres forpliktelse til bærekraftige praksis. Dette sikrer at hver brille de produserer lever opp til både deres stil og deres økologiske ansvar.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo