I det virtuelle prøverommet kan du se hva som passer til deg med én gang.

Cubitts 
Ampton AMP-R AMB

Farge: HavanaPå lager
Bredde innfatning (mm)
135
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg deg inn for se om innfatningen passer til deg.
Pris uten glassInklusiv MVA

kr 1 824

eller

Leveringstider

Med styrke6 - 18 dager
Prøv hjemme / Kun innfatning2 - 7 dager
Over 15 års erfaring med optikk30 dagers åpent kjøp

Produktdetaljer

Bredde nesebro: 19 mm
Bredde innfatning: 135 mm
Høyde glass: 38 mm
Bredde glass: 49 mm
Lengde stang: 145 mm

Varemerke:
Cubitts
Produktnummer:
6814792
Farge innfatning:
Havana
Materiale innfatning:
Plast
Form:
Firkantet
Type:
Hel ramme
Fjærende hengsler:
Nei
Vekt:
25g
Progressive glass:
Ja

CUBITTS

Cubitts er en moderne brilleprodusent som ble grunnlag i Londons bydel King’s Cross i 2013. Inspirert av ingeniørgeniene og brødrene Cubitt er de overbevist om at briller burde være transformerbare gjenstander. Britene lar først og fremst design, funksjon og stil smelte sammen. Alle innfatninger blir laget ferdig for hånd, er egnet for å brukes livet ut og kan ved behov repareres i stedet for å byttes ut. Produksjonsprosessen varer i seks uker og hver innfatning går gjennom femti arbeidssteg, inkludert fire ulike trinn for polering. Ved å kombinerer nyeste teknologi med tradisjonell håndverkskunst, revolusjonerer Cubitts optikerindustrien verden over med sin egne, rolige metodikk.

Alle innfatninger produseres av fagfolk ved hjelp av hånddrevne verktøy og spesialmaskiner for optikerarbeid. Uavhengig om det dreier seg om ferdige innfatninger eller produksjon etter mål, benyttes de samme materialene og metodene. Særlig legger Cubitts vekt på at alle produktene holder samme høye kvalitetsstandard. Hver enkelt innfatning produseres individuelt. For å oppnå dette presisjonsnivået brukes maskiner betjent av mennesker. Alle andre arbeidssteg utføres av folk med hånddrevne verktøy slik at en høyest mulig kvalitet og standard oppnås.

Kunder kan selv velge fargen på innfatningen, etter tilgjengelighet. Dessuten er det mulig å velge en klips-solbrille som festes på brillene slik at de kan brukes på samme måte som solbriller. Til brillene dine benytter Cubitts seg utelukkende av acetat (celluloseacetat) av høyeste kvalitet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo