Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

ReNu MPS 360ml

 ReNu MPS 360ml frontvisning

ReNu MPS 360ml

ReNu MPS Sensitive Eyes er en multibruksløsning for myke kontaktlinser som overbeviser gjennom sin silkemyke konsistens. Spesielt utviklet for sensitive øyne – her er et alt-i-ett-produkt som dekker alle behov, inkludert rengjøring, desinfisering og pleie av alle myke eller silikonhydrogel-linser. Opplev en perfekt komfort når du bruker linser og beskytt øynene fra skadelige belegg, enten de forårsakes av eksterne påvirkninger eller av dine egne øyne. Til daglig bruk anbefaler vi at du følger et par raske rengjøringssteg før du setter linsene inn eller tar dem ut. For å opprettholde en god øyehelse samt for et klart syn, er det viktig at du rengjør, desinfiserer og fukter linsene godt. ReNu MPS™ Sensitive Eyes&trade egner seg optimalt til dette og fikser dette så å si selv: Rens, desinfisering og skylling av kontaktlinsene. Dessuten kan du enkelt oppbevare linsene dine i løsningen over natten. Den fjerner også proteiner fra kontaktlinsene – slik at du kan nyte en sunn og fantastisk ren følelse når du setter linsene i.


Som en alt-i-ett-løsning, renser ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ kontaktlinsene dine perfekt og sørger for at de ligger komfortabelt på øyet hele dagen.


Som månedspakning på 360 ml, er ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ ideell å ha med på turen. Med riktig kontaktlinseetui er kontaktlinsene dine også alltid i gode hender. Når linsene dine er tett forseglet i etuiet, holdes bakterier effektivt unna.

Tilgjengelige varianter

Levering 2-8 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

99 kr

275 kr per 1l

Du sparer N/A

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo