Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Michalsky for Mister Spex

«Be Yourself» – oppdag ditt beste jeg

«Be Yourself» er en ny kolleksjon fra Michael Michalsky, designet eksklusivt for Mister Spex. Brillestilen går i retning av urbant streetwear og minimalistisk eleganse. Den bobler av livsglede, samtidig som den er både diskré og klassisk. Oppfølgeren til kolleksjonen «Be Happy» er en oppvisning i usedvanlig høy kvalitet og over gjennomsnittlig attraktive design. Med disse brillene går du en lysende sommer fullpakket av liv og glede i møte.

Klare linjer og klassisk understatement

Melodiøse navn, som «Charm», «Liberate» og «Outshine» speiler de mange ulike fasettene i kolleksjonen. Tidløs elegante design med sofistikerte detaljer gir hver brillemodell en ekstra porsjon stil og herlig glamour. Enten du går for åttitalls pilotbriller eller en klassisk, rund form – disse brillene og solbrillene fremhever personligheten din og lar ditt egentlige jeg stråle.

Windsor Refresh-trenden

„All that matters is that you are yourself. It is all about individuality."

Michael Michalsky

Windsor Refresh-trenden

Svart, gull og transparent

Runde former eller innrammede briller i overdimensjonert stil kombinert med spennende farger, minimalistisk metall og enestående materialsammensetninger – en dynamisk blanding som forener alle de viktige detaljene vi setter sånn pris på, som perfekt passform, stilig design og skarpt syn. Disse trendy innfatningene får frem smilet i ansiktet ditt og sprer godt humør!

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(113)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 113

MICHALSKY for MISTER SPEX: Briller og solbriller som fanger essensen av Berlin

Michael Michalsky er en av Tysklands mest kjente designere. Han studerte ved den velrenommerte skolen London College of Fashion og begynte sin karriere i moteverdenen som designmanager ved Levi Strauss & Co. I 2003 mottok han utmerkelsen «National Designer of the Year» fra GQ Award Germany. For tiden er han aktuell med egen design her hos Mister Spex og har designet en eksklusiv kolleksjon under navnet MICHALSKY for MISTER SPEX. Innfatningene og solbrillene fra kolleksjonen har en urban stil og et moderne formspråk, uten at det blir for prangende. For Michalsky er briller og solbriller nemlig faste følgesvenner med en klar funksjon; å ramme inn din personlighet. Ser du etter solbriller og briller med styrke fra Michalsky? Da har du kommet rett. Vi tilbyr høyverdige e briller, solbriller og kontaktlinser på nett fra et stort utvalg toppmerker og -produsenter.

MICHALSKY for MISTER SPEX-briller med klare former

Brillene fra MICHALSKY kommer i klare og komfortabelt utseende fasonger i et begrenset fargeutvalg. Materialvalget har falt på lette innfatninger i metall og kunststoff. Designene er merkets motto og «for people on the move» – og er både funksjonelle og kan brukes til hverdags. Samtidig lar de seg enkelt kombinere med mange ulike stiler og anledninger. Enten du bestemmer deg for en klassisk pilotbrille, en trendy rund brille eller en vintage sommerfugl-modell, så er vi sikre på at du sklir rett inn i Berlins hippeste gater. Bruk søkefunksjonen her hos Mister Spex for å finne en modell som passer, raskt og enkelt. Du kan filtrere etter brilleform, farge, type innfatning og materiale. Vi viser deg umiddelbart brillene som matcher dine ønsker. De fleste brillene fra MICHALSKY for MISTER SPEX er dessuten tilgjengelige som progressive briller.

MICHALSKY for MISTER SPEX solbriller – noe for de kuleste kidsa

Mitte, Kreuzberg eller Wedding. Solbrillene fra MICHALSKY passer uansett bydel. Bor du ikke i Berlin? Med brillene fra MICHALSKY får du en smakebit av hva denne kule byen har å by på. I den nyeste serien «Be Brave» står metall som materiale i sentrum. Denne moderne og rene stilen byr på innfatninger i metall med diskret detaljer på brillestengene. Designeren sier selv: «Modellene har et klart, sterkt uttrykk som blir understreket av de stilige metallbøylene som er anvendt.» Også trendy XL-innfatninger, havannamønstre og den uimotståelige kombinasjonen av mørk svart og skimrende gull har fått sin plass i kolleksjonen fra MICHALSKY for MISTER SPEX.

Prøv briller på nett og finn din favoritt

Enten det er første gang du kjøper briller på nett eller om du er en erfaren online-shopper; hos Mister Spex er alle velkomne. Vi guider deg gjennom hele prosessen fra begynnelse til slutt – så det hele går smertefritt for deg som kunde. Et viktig moment er å kunne prøve brillene på online. Dette gjør du enkelt i vårt virtuelle prøverom. Takket være innovativ teknologi kan du enkelt prøve brillene på ved hjelp av webkameraet ditt. Slik får du et umiddelbart inntrykk av om dette er brillene for deg. Du angir så opplysninger om eventuell styrke og glassbehandlinger. Når vi har mottatt din bestilling, ferdigstilles brillene i vårt verksted i Berlin.

Andre merker fra Mister Spex

MICHALSKY for MISTER SPEX-kolleksjonen er som nevnt oppstått i samarbeid med Mister Spex, noe vi er veldig stolte over. For å kunne kontinuerlig tilby nye trender og det siste innen innovative løsninger for briller, legger vi hjerte og sjel i arbeidet med våre egne merker:

  • Mit CO CO har fokus på naturlige materialer og bærekraft: Innfatningen lages utelukkende av bioacetat.
  • Her i Norge kjenner du kanskje ikke til Nadine Klein, men i Tyskland er hun et kjent navn fra TV. Vi har samarbeidet med Nadine om merket Nadine Klein x Mister Spex og utviklet en kolleksjon preget av nerdete, men stilige og elegante briller og solbriller til dame.
  • CO Optical er vår bestselgerkolleksjon med briller som er klare, lette og enkle å forelske seg i!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo