For levering innen jul må ordren din sendes senest 16. desember fra lageret vårt. For mer detaljert informasjon om ordren din vennligst ta kontakt med kundetjenesten.
Michalsky for Mister Spex
Den nye kolleksjonen "Be Brave"

Michalsky for Mister Spex

"Be Brave" - den nye kolleksjonen fra Michalsky ble designet eksklusivt for oss. Det nye designet er: rent, moderne og av høy kvalitet. Oppdag hva som gjør disse modellene så spesielle i artikkelen

Michalsky for Mister Spex

Metall i fokus

Det rene designet gir disse brillene et absolutt autentisk utseende. Designet til kolleksjonen er en kombinasjon av urban chic og moderne street style. Små detaljer, som mønster på stengene, gir en egen stil og karakter til hver modell.

Windsor Refresh-trenden
Michalsky for Mister Spex
Windsor Refresh-trenden

Moderne & kraftfulle

Hvorfor elsker vi det strømlinjeformede utseende til den nye kolleksjonen? Fordi det gir rom for å vise ens egen identitet, samtidig som den får oppmerksomhet pga sitt uttrykksfulle design. Kombinasjonen mellom det mørke sorte og skimmrende gullet på XL innfatningene er et perfekt eksempel på dette.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(120)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 120

Michalsky for Mister Spex

Michael Michalsky, grunnleggeren av motemerket Michalsky, er utvilsomt en av de mest berømte og innflytelsesrike tyske motedesignere i verden. 'Michalsky for Mister Spex' har en fantastisk kolleksjon briller laget av denne anerkjente designeren utelukkende for Mister Spex, din beste online brillebutikk på nettet med de fineste brilleproduktene.

Minimalistiske design, smigrende former, attraktive farger og fantastisk oppmerksomhet til detaljer danner kjennetegnene til denne fantastiske kolleksjonen. Tegnet ut fra sin inspirasjon fra hjembyen, som også tilfeldigvis er hovedstaden i Tyskland, og designeren har navngitt brillen etter sine favorittsteder i Berlin. Brillene er laget av førsteklasses materialer og brilleglass av ypperste klasse, og de kan fås i forskjellige former, farger og design for enhver smak og anledning. Fra stilige design og dempede farger til iøynefallende mønstre og livlige farger, vi er sikre på å imponere selv de mest kresne motekyndige menn og kvinner i dag. Disse brillene gir en elegant og uber-chic stil til din stil og personlighet, og er et absolutt må ha, og vil vinne beundrende blikk uansett hvor du går!

Hos Mister Spex kan du utforske den komplette samlingen av Michalsky-briller. Bruk de virtuelle monteringsverktøyene dine til å sjekke hvordan briller ser ut i ansiktet ditt, og velg det som best appellerer til din smak og livsstil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo