Gikk du glipp av Black Friday? Ikke noe problem! Nå får du 25 %¹ rabatt på alt med koden CYBERDEAL21

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Matthew Williamson Alle merker

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Matthew Williamson på Mister Spex Norge

Solbrillekolleksjonen fra Matthew Williamson på Mister Spex er typisk for den friske, moderne stilen til denne innovative designeren. Flaggskipbutikken åpnet i 2004 og har siden den gang blitt utvidet til å omfatte solbriller og andre accessoirer. Designerbrillene i kolleksjonen er et perfekt eksempel på den nye, friske holdningen som kjennetegner denne designeren. Innfatningene er allsidige, gjennomtenkte og veldig trendy. Designteamet er sterkt inspirert av indisk kultur og har skapt en utrolig stilig kolleksjon.

Når du velger briller fra Matthew Williamson, ligger alt til rette for at du skal få drømmemodellen. Gå for klassiske pilotbriller eller runde speilglassolbriller i en rekke farger som rosa, gull, nøytral og klassisk svart, eller velg clip-on-solbriller, kattøyesolbriller eller iøynefallende geometriske former. Dette er en svært original og banebrytende kolleksjon som skaper en iøynefallende look.

Med Mister Spex’ prøveverktøy i 3D kan du få hjelp til å finne riktige solbriller. Prøv solbrillene virtuelt foran webkameraet og se om de passer til håret ditt, ansiktsformen din eller klærne dine. Bestiller du solbrillene før kl. 14.00, sender vi dem samme dag. Skulle du ikke være fornøyd med kjøpet, kan du returnere varen innen 30 dager. Gjør som over 1,5 millioner fornøyde kunder og finn din favoritt blant de over 6000 innfatningene vi har på lager.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo