Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Eyewear-Trends Frühling & Sommer 2022

Brilletrender våren og sommeren 2022

Det er en varm sommerkveld. Sola forsvinner snart bak horisonten og himmelen farges langsomt rød. Mystikk og spenning ligger i lufta. Alt er mulig, og du kjenner en trang til å oppleve mer. Livet er magisk. Like magisk som brillemoten vår. Hva står på planen din?

Oversikt over trendene

Squared Retro

Squared Retro

Tenk stort! XXL-solbriller dominerer veggen vår på Instagram og andre sosiale medier, og det er særlig hippiebriller i syttitalls sti som stadig dukker opp. De er ekstra store og firkantede og vekker alles oppmerksomhet med sin sjarmerende retrostil. Kombinert med svære brillekjeder er de en av de hotteste solbrilletrendene. Sommeren kan komme! 

Modellen har på seg:
> Tom Ford Jacquetta FT 0921 48G

Modellen har på seg:
> Giorgio Armani AR 8147 502271

Squared Retro

Flere Squared Retro-modeller

Bold Bar

Bold Bar

Med markante, firkantede innfatninger og brillestenger er vi klare som et egg for den nye sesongen. Vi er så begeistret for de freshe solbrillene at vi ikke har lyst til å ta dem av selv om mørket faller på. Uttrykkssterkt og moteteknisk i en klasse for seg. Omsvøp deg med frie California-vibber og nyt sommeren! Vi elsker det.

Modellen har på seg:
> Off-White MARFA EORI010 3207
> Miu Miu MU 09XS 05U4Q0

Flere Bold Bars-modeller

Hvilken trend passer til meg?

https://www.misterspex.no/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Expressive Tortoise

Fra diskré modeller til usedvanlige statement-silhuetter som stopper trafikken. Solbriller i havannastil har virkelig alt som en skikkelig sommersolbrille kan by på. Fasetterte, skimrende ravfarger smelter sammen med myke bruntoner og innbyr til eksperimentere, slå ut håret og oppdage nye sider ved seg selv.

Modellen har på seg:
Michael Kors MK 2090 300613

Expressive Tortoise
Expressive Tortoise

Modellen har på seg:
Gucci GG 1039S 002

Flere Expressive Tortoise-solbriller

Frame Noir

Frame Noir

På tide å skru opp volumet: Svart er tilbake, og det merkes! Klassikeren blant klassikerne holder stand og inngår ingen stilkompromisser. Enten du velger en stor eller liten innfatning, foretrekker en minimalistisk look eller likesågodt går for hele munduren i XXL – disse trendy solbrillene tar deg til et helt nytt stilnivå. Inklusive en liten klype drama! 

Modellen har på seg:
CO Optical Jace 2078 002

Flere Frame Noir-solbriller

Pink Cat

Pink Cat

Spennende former og glinsende farger. Eksentrikere i moderne, rosa solbriller svinser rundt på festivaler og beviser med kreativitet og en god porsjon futurisme, akkurat hvor uttrykksfulle og avslappede brillemoten kan være. Stiltilbehørene i glade dropsfarger er et formelig fyrverkeri på nesene våre. Med garantert wow-effekt! 

Modellen har på seg:
Kenzo KZ 40123 I 72Z

Modellen har på seg:
BOSS BOSS 1161/S 8KJ

Pink Cat

Flere Pink Cat-modeller

Se også de andre brilletrendene for 2022


Oppdag brillemoten nå
Trends
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Brilletrender våren og sommeren 2022

(244)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 244

Solbrilletrender som frister å ha på seg året rundt

Moteriktig UV-beskyttelse for dame og herre

Svarte solbriller beholder førsteplassen på pallen, uansett om du velger en firkantet, overdimensjonert eller liten modell. Kombinasjonsmulighetene er nærmest uendelige for mørke glass, enten det er snakk om kantete konturer eller fine silhuetter. Også blant herrebrillene dominerer svarte solbriller, som gir akkurat den riktige, kule looken. Uansett om du går for plast eller metall er svart et ekte blikkfang. Hos herremodellene er mørke og markante design i trendbildet denne sesongen.

Dramaqueensene blant oss velger (selvsagt) solbriller i cateyeform. Spisse kattebriller blir ekstra lekne og spennende i fargeglade, rosa utgaver. De rosa glassene passer like godt til sirlige metallinnfatninger som til ton-i-ton-plastbriller. Enten du foretrekker den minimalistiske eller maksimalistiske stilen, vil disse hippe tilbehørene katapultere deg rett tilbake til nittitallet og utstyre deg med åndeløse motestatements.

Retrosolbriller hører også til topptrendene i år. De tilfører stilfull dekadens i hverdagen. De spennende brillene kommer i flere utgaver, både med markante skilpaddemønstre og ekstra store innfatninger, i myke champagnefarger og som smale og fine eller kantete og overdimensjonerte modeller. Runde solbriller à la John Lennon seiler inn fra 2021 og beholder plassen sin blant blikkfangene også i år. Og hvis du ikke har noe til overs for den monokrome og fine stilen, kan du ty til ultrakule og fargerike solbriller fra Off White i skaterstil og se ut som om du eier asfalten du går på.

Er du usikker på hvilken stil som passer til deg? I vårt virtuelle prøverom på misterspex.no kan du se med en gang hvilke briller som kler deg.

Disse stilene hører også til må-ha-modellene innen brillemoten:

Briller tjener ikke lenger bare som synshjelpemiddel. De er også moteriktige tilbehør som er med på å uttrykke personligheten. Til det kan du variere med aktuelle trender som spiller på hele spekteret av transparente innfatninger, oppsiktsvekkende briller, spennende cateye-solbriller og firkantede acetatrammer i XXL-format. Mister Spex har dessuten et stort utvalg av runde solbriller, polaroidbriller, pilotsolbriller, aviator-solbriller og eksklusive designersolbriller – bredden av moderne dame- og herresolbriller strekker seg fra luksus til independent og er like allsidige som de er spennende.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetFrontalImage