La deg inspirere!

Solbriller - Vår & Sommer trender 2021

Geometrical Varieties

De aktuelle brillemodellene kommer i alle tenkelige farger og fasonger: Halve eller hele rammer samt diskrete garnityrbriller. De delikate trådinnfatningene maner frem en sjarmerende stil og tilfører et avslappet antrekk en god porsjon selvtillit. Trendsettere satser på geometriske solbriller med fargede glass, og setter dessuten et ekstra «statement» med de elegante fargenyansene. De vakre unisex-modellene passer best til hjerteformede og runde ansiktsfasonger, på grunn av brillenes mange hjørner og kanter.

Geometrical Varieties

Flere lignende briller

Cut-off Curves
Cut-off Curves

For solbriller kan den samme trenden beskrives som mer individuell enn noensinne. Variantene med stilige, utskårne deler («cut-offs») på brillenes glass, ramme eller nesebro, er like mangfoldige som unisex-brillenes innfatninger alene. Her er alt mulig: EOEs hippe solbriller med halv ramme i svart , er både moderne, avslappede og usedvanlig ekstravagante – takket være uventede cut-offs.

Flere lignende briller

Vil du vite hvilken trend som passer deg best? Bruk vårt virtuelle prøverom for å se hvilken brillemodell som kler din ansiktsfasong.
Try-on

https://www.misterspex.no/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Pure Shadow

Disse unisex-designene legger til rette for helt umiskjennelige statements i år. De trendy brillemodellenes uvanlige former tar stilnivået et steg høyere med cateye-fasonger og sekskantede acetatinnfatninger. De smaleste solbrillene finnes som acetat-, metall- og garnityrbriller. Kombinasjonen av svarte rammer med gråtonede glass gjør brillene ekstra dristige. Ekstra brede brillestenger og innfatninger uten ramme – her er et mangfold uten like, som er like allsidig som det er spennende.

Pure Shadow

Flere lignende briller

Retro Round
Retro Round

Runde solbriller i retro-look har gjort et comeback og er populære også i 2021. Fargemessig ligger fokuset på diskrete fargetoner for årets dame- og herrebriller, noe som gir en særdeles kul look med elegant svart eller klassisk havanna. Det finnes dessuten mye å velge i når det kommer til materialvalg: Enten du ønsker nette metallinnfatninger, brede acetatbriller eller en modell med en blanding av flere materialer – her er alt både lov og mulig. I kombinasjon med blå glass, vekker de runde solbrillene stor begeistring.

Flere lignende briller

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetFrontalImage