Ray-Ban - alle størrelser

CLUBMASTER - ALLE STØRRELSER

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
20 Resultater

Et utseende som aldri går av moten: Ray-Ban Clubmaster solbriller

Ray-Ban har lenge vært synonymt med solbriller, og et av deres mest ikoniske design er den klassiske Ray-Ban Clubmaster. Ray-Ban Clubmaster solbriller, inspirert av 1950-tallet, har et glatt, umiskjennelig design som er både retro og tidløst. Velg mellom en rekke solbriller, glasstørrelser og glassfarger for et par Ray-Ban Clubmaster solbriller som er helt etter eget valg. Nyt solen med stil i dine Clubmaster solbriller fra Mister Spex.

Ray-Ban - det stilige valget for enhver

Ray-Ban Clubmaster solbriller er stilige og elegante, men disse høykvalitets solbrillene er også viktige for helsen og trivselen når det gjelder øyehelsen din. Hold skadelige UV-stråler i sjakk med solbrilleglass i toppklasse fra Mister Spex. Tonede glass beskytter øynene mot solens blending, slik at du kan glede deg over solfylte dager uten bekymring. Det er enkelt å finne de rette Ray-Ban Clubmaster-brillene og linsestørrelsen til ansiktet og den personlige smaken din, takket være vårt online prøveroms-verktøy og utmerkede kundeservice.

Ray Ban Clubmasters hos Mister Spex er tilgjengelige i alle størrelser, fra små (49 mm) til store (51 mm), og kan utstyres med styrkeglass. Ser du etter en klassisk svart ramme å ha på til nesten hva eller hvor som helst? Eller er du på markedet etter noe mer lekent, som speilglass i blå rammer? Du kan være sikker på brilleglass av høy kvalitet og de riktige solbrillene som passer ditt unike utseende finnes i vårt utvalg av Ray-Ban Clubmaster solbriller.

Er du usikker på hvordan de vil se ut på deg? Prøv dem på nettet!

Hvert ansikt er formet forskjellig, og det er grunnen til at Mister Spex har et praktisk ansiktsformfilter , noe som gjør det enkelt å finne de riktige fasongene som vil passe til ansiktet ditt. Vår virtuelle Try-On in 3D - prøveromsfunksjon lar deg se hvordan et par Ray-Ban Clubmaster-solbriller vil se ut i ansiktet ditt med bare noen få museklikk. Bare last opp et eksisterende bilde, eller ta et nytt med et webkamera eller en smarttelefon. Velg deretter hvilket par Ray-Ban Clubmaster-solbriller du vil prøve på, legg de virtuelle brillene på bildet og voilà, du kan øyeblikkelig se hvilke solbriller som er best for deg. Du kan til og med dele bildet med vennene dine på Facebook og få tilbakemeldinger fra dem.

Hvis du, selv etter din virtuelle prøving, likevel ikke liker de nye solbrillene dine når de kommer, og du ikke er fornøyd med dem, tilbyr Mister Spex et 30 dagers åpent kjøp, pluss gratis frakt på ordre over 700kr.

Tilpass solbrillene dine med de perfekte brilleglassene

Hvert par solbriller som er kjøpt online hos Mister Spex, er utstyrt med våre standard styrkeglass om du ønsker dette. Disse slitesterke glassene er herdet og belagt med et UV-filter og en antirefleksjonsbehandling. De gir effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler og er tilgjengelige i en rekke farger for å passe din personlige stil. For en ekstra kostnad kan du også velge polariserte linser . Polariserte solbriller beskytter ikke bare mot skadelige UV-stråler, men de blokkerer også distraherende refleksjon og gjenskinn, slik at du kan se tydelig på selv de lyseste dagene.

Mister Spex tilbyr også de tidløse Ray-Ban Clubmaster-solbrillene utstyrt med styrkeglass , så hvis du foretrekker å ikke bruke kontaktlinser kan du også sole deg med stil. Skulle du velge styrkeglass, har du muligheten til å oppgradere til fotokromatiske glass (fargeskiftende). Fotokromatiske glass endrer farge avhengig av mengden lys som treffer dem, noe som betyr at du alltid har riktig beskyttelsesmengde. Glassfargen endrer seg og langsomt og naturlig mens de absorberer 100% av UVA- og UVB-stråler, noe som gjør dem til et fantastisk alternativ til dem som trenger solbriller alltid, også på overskyede dager.

Få par solbriller fra Ray-Ban Clubmaster online hos Mister Spex

Hvorfor kjøpe ditt neste par Ray-Ban Clubmaster solbriller fra Mister Spex? Her er bare noen få gode grunner:

  • Gratis levering på bestillinger over 700.-pluss muligheter for retur

  • Alle pakker kan spores, slik at du vet når du kan forvente de nye brillene dine

  • Verdi for pengene

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo