Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
101 Resultater

Miu Miu briller og solbriller – luksustilbehør for frie sjeler

Ekspressiv, sjelelig og leken. Det er ikke bare moten fra Miu Miu som er fri for konvensjoner. Det samme gjelder for merkets accessoirer, som blant annet Miu Miu-solbriller og Miu Miu-briller. Motemerket Miu Miu ble grunnlagt i 1993 av ingen ringere enn Miuccia Prada. Deleieren av det verdenskjente moteselskapet Prada skapte seg et helt eget, kreativt spillerom med Miu Miu. Så å si et slags moteverksted, der hun kunne teste ut ting og gi oppfinnsomheten frie vinger. I en tid da Prada fremfor alt sto for en minimalistisk stil, leverete Miu Miu et inspirerende motstykke med en sjelelig og rebelsk damekolleksjon. Miu Miu solbriller for damer – luksuriøse statement-stiler

Miu Mius design står for eksperimenteringsglede og kreativitet, det er ukonvensjonelt, og det utstråler sofistikasjon og uavhengighet. For kort tid siden landet Miu Miu en verdenshit i moteverdenen med et ultrakort, frynsete miniskjørt og en crop-top i en nytolket versjon av en skoleuniform. Hollywood-skuespilleren Nicole Kidman dukket opp på forsiden av Vanity Fair i den forførende, todelte drakten. Stjerner, som sangeren Rhianna, påvirkeren Chiara Ferragni og plus-size-modellen Paloma Elsesser, har også blitt sett i de uttrykkssterke Miu Miu-stilene eller i et par Miu Miu-solbriller for damer for å understreke den store entreen. Visste du forrresten at Pradas datterselskap konsentrerte seg mest om kvinner i de tidlige årene, men at de nå sender ikke-binære modeller ned catwalken? I 2022 laget de den første kolleksjonen for menn.

Miu Miu-briller og Miu Miu-solbriller – sjarmerende retro møter nåtiden

Også Miu Mius kolleksjoner av Miu Miu-solbriller og Miu Miu-briller viser merkets evne til å balansere sjarmerende retro fra forgangne dager med den moderne tidsånden på en mesterlig måte. Glamorøs luksus møter høyeste kvalitet, også i materialvalget og produksjonsmetoden. Brillene og solbrillene fra Miu Miu lages av det aller beste italienske acetatet. Sortimentet sier sitt: Hvis du liker å stikke deg frem, skal du velge Miu Miu. Merket tilbyr riktignok diskrete brillemodeller, som elegante, svarte Miu Miu-briller, eller fine metallinnfatninger. Men det er de iøynefallende brillemodellene som dominerer utvalget. Her finner du store, lekne rammer i mørke og lyse havannatoner, innfatninger i klassiske skilpaddemønstre og briller med fine ornamenter eller inntrykksfulle logoer på brillestengene, i pose og sekk. Miu Miu-solbriller i hjerteform eller Miu Miu-solbriller med glitter egner seg perfekt for å sette et moteriktig statement. Cateye-briller fra Miu Miu setter dessuten kronen på verket, uansett antrekk.

Bestill briller og solbriller fra Miu Miu online hos Mister Spex – dine fordeler

Velg mellom mer enn 9000 briller og 7000 solbriller på nettet – hele døgnet, enkelt og ukomplisert fra sofakroken: Det kan du gjøre hos Mister Spex, en av Nordens største nettoptikere. Her finner du ikke bare briller og solbriller for damer og herrer, men også blant annet briller med blålysfilter, briller uten styrke, polaroid-solbriller og solbriller med styrke – for alle slags behov og for enhver smak. Hvilke briller passer til meg? Svaret på dette finner du enkelt ut ved hjelp av vårt virtuelle prøverom. Her kan du prøve briller online i 3D, slik at du lett kan se hvilke briller som kler deg. De fire beste brillemodellene – enten det er fra Miu Miu eller fra andre merker – sender vi gjerne til deg for gratis hjemlån, så du kan prøve brillene hjemme hos deg selv. Hvis brillene du til slutt valgte, ikke skulle passe perfekt eller du skulle ombestemme deg, er det ikke noe problem. Vi tilbyr nemlig 30 dagers åpent kjøp. • Eksklusivt utvalg av Miu Miu-briller og Miu Miu-solbriller • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp Har du spørsmål om brillene og solbrillene fra Miu Miu eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo