Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
188 Resultater

L.G.R. – eleganse fra en forgangen tid

I L.G.R.-brillene og -solbrillene smelter Afrikas åndeløse skjønnhet på en enestående måte sammen med den italienske rivieraens umiskjennelige glamour. L.G.R. har røtter i både Eritrea og Italia. Familiehistorien går som følger: Grunnleggeren av L.G.R. er Lucca Gnecchi Ruscone. Bestefaren hans flyttet til den eritreiske hovedstaden Asmara i 1930-årene. Der åpnet han et varehus, der han først solgte fototilbehør, men etterhvert også italienske briller og solbriller. Han drev forretningen lenge med suksess. I Eritrea ble han dessuten kjent med sin store kjærlighet, Nina.

L.G.R.-briller – en emosjonell start på reisen

Men så, i 1974, sto landet på grensen til en borgerkrig, og regjeringen beslagla varehuset. Bini og kona hans reiste med tungt hjerte tilbake til Italia. Mer enn tre tiår senere, i år 2005, ga den eritreiske regjeringen ham tillatelse til å vende tilbake til landet og hente de eiendelene han måtte forlate den gangen. Han tok med seg barnebarnet sitt, Lucca Gnecchi Ruscone, på denne emosjonelle reisen, og dermed var grunnsteinen for dannelsen av merket L.G.R., lagt.

Da de gikk gjennom Binis gamle varehus, oppdaget nemlig barnebarnet Ruscone en gammel kiste full av gamle solbriller. Han ble full av beundring og begeistring over de fantastiske designene fra en for lengst svunnen tid. Ruscone tok kista med seg til Italia og kontaktet de originale produsentene. Deretter laget han en liten serie med briller og solbriller, som speilet den tidløse elegansen fra den forgangne tiden. L.G.R. ble født.

L.G.R.-solbriller – kjendisene går for retrosjarme og kvalitet

I dag er det mange kjendiser som lar seg begeistre av L.G.R.-solbrillene, som blant annet Marion Cotillard, Gigi Hadid, Prince William, Tom Cruise og Cristiano Ronaldo. Brillemodeller med en touch av retro, som L.G.R.-solbrilene Reunion (eller brillene L.G.R. Reunion), står høyt i kurs hos stjernene. Og det er ikke uten grunn. Brillene og solbrillene lages fullstendig for hånd i Italia. Det er bare tre familier som står for produksjonen, og de mestrer den intrikate håndverkskunsten på en mesterlig måte. De anvender utelukkende tradisjonelle metoder i produksjonen av brillemodellene.

Produksjonsprosessen av én enkelt innfatning varer mellom åtte og 14 uker. Materialet som brukes, er det beste, italienske acetatet, noe som gjør briller fra L.G.R. spesielt holdbare. Prosessen fullføres ved å prege en gyllen L.G.R-logo på brillestengene med et brannstempel – det er også en nesten utdødd prosess som krever stor møye. Ruscones mål er at L.G.R.-brillene og -solbrillene skal kunne følge og begeistre brukerne på eventyrene deres i så lang tid som overhodet mulig.

Bestill L.G.R. online hos Mister Spex – dine fordeler

Er du på jakt etter elegante retro-solbriller eller vintage-solbriller? Et langvarig og flott tilbehør som du kan ha fantastiske opplevelser med? Hos Mister Spex finner du et stort utvalg av L.G.R-briller og L.G.R.-solbriller. Du kan bestille briller enkelt på nettet hos Mister Spex, uansett når på døgnet og rett fra din egen stue.

Men hvilke briller passer til meg? I vårt virtuelle prøverom kan du prøve favorittmodellene digitalt og i 3D. Du kan selvsagt også prøve brillene og solbrillene i virkeligheten. Vi sender deg gjerne inntil fire briller til gratis hjemlån, slik at du kan prøve dem hjemme hos deg selv. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp

• Nesten 150 solbriller fra L.G.R. Eyewear i sortimentet vårt • Tilsliping av brilleglass av egne optikere i vårt mesterverksted i Berlin • Fri frakt på bestillinger over 700 kr • 30 dagers åpent kjøp

Har du spørsmål om brillene fra L.G.R. eller om tjenestene våre? Vår kundeservice stiller gjerne til rådighet!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo