LGR
127 Resultater

L.G.R | LUCA GNECCHI RUSCONE

Merket kombinerer verdiene av afrikansk eventyrlig skjønnhet og tradisjonelt italiensk kunsthåndverk. Resultatet er briller som fenger med presisjon, høykvalitets materiale og vintage former, og er designet for å følge eventyreren på uendelige leteturer. Et ideelt tilbehør for alle de som setter pris på autentisitet, unikhet og ekstravaganse. Sjekk ut vårt utvalg av unike briller og solbriller i butikken vår.

Merkets røtter går tilbake til 2006, da italienske Luca Gnecchi Ruscone reiste til det afrikanske kontinentet. Fra 1930 til 1970 besøkte han det gamle varehuset til bestefaren, som bodde i Eritrea. Under besøket oppdaget han en boks solbriller i kolonistil som ble importert fra Italia til Afrika 50 år tidligere. Entusiastisk om sin elegante stil begynte han å selge solbriller etter at han kom tilbake til Italia. Etterspørselen var stor, og i 2007 grunnla Luca Gnecchi Ruscone sitt eget merke: L.G.R.

Til produksjonen av briller sporet Luca Gnecchi Ruscone opp de opprinnelige produsentene og pleiet dermed det tradisjonelle kunsthåndverket fra fortiden, som fremdeles opprettholdes. Alle design er helt håndlaget i Italia, noe som gjør hver ramme unik og individuell med toppkvalitet. Valg av materiale er kjernen i produksjonen: det beste italienske acetatet, for å garantere holdbare og langvarige produkter.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo