Michalsky for Mister Spex

Michalsky for Mister Spex
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
173 Resultater

MICHALSKY for MISTER SPEX: Briller og solbriller som fanger essensen av Berlin

Michael Michalsky er en av Tysklands mest kjente designere. Han studerte ved den velrenommerte skolen London College of Fashion og begynte sin karriere i moteverdenen som designmanager ved Levi Strauss & Co. I 2003 mottok han utmerkelsen «National Designer of the Year» fra GQ Award Germany. For tiden er han aktuell med egen design her hos Mister Spex og har designet en eksklusiv kolleksjon under navnet MICHALSKY for MISTER SPEX. Innfatningene og solbrillene fra kolleksjonen har en urban stil og et moderne formspråk, uten at det blir for prangende. For Michalsky er briller og solbriller nemlig faste følgesvenner med en klar funksjon; å ramme inn din personlighet. Ser du etter solbriller og briller med styrke fra Michalsky? Da har du kommet rett. Vi tilbyr høyverdige e briller, solbriller og kontaktlinser på nett fra et stort utvalg toppmerker og -produsenter.

MICHALSKY for MISTER SPEX-briller med klare former

Brillene fra MICHALSKY kommer i klare og komfortabelt utseende fasonger i et begrenset fargeutvalg. Materialvalget har falt på lette innfatninger i metall og kunststoff. Designene er merkets motto og «for people on the move» – og er både funksjonelle og kan brukes til hverdags. Samtidig lar de seg enkelt kombinere med mange ulike stiler og anledninger. Enten du bestemmer deg for en klassisk pilotbrille, en trendy rund brille eller en vintage sommerfugl-modell, så er vi sikre på at du sklir rett inn i Berlins hippeste gater. Bruk søkefunksjonen her hos Mister Spex for å finne en modell som passer, raskt og enkelt. Du kan filtrere etter brilleform, farge, type innfatning og materiale. Vi viser deg umiddelbart brillene som matcher dine ønsker. De fleste brillene fra MICHALSKY for MISTER SPEX er dessuten tilgjengelige som progressive briller.

MICHALSKY for MISTER SPEX solbriller – noe for de kuleste kidsa

Mitte, Kreuzberg eller Wedding. Solbrillene fra MICHALSKY passer uansett bydel. Bor du ikke i Berlin? Med brillene fra MICHALSKY får du en smakebit av hva denne kule byen har å by på. I den nyeste serien «Be Brave» står metall som materiale i sentrum. Denne moderne og rene stilen byr på innfatninger i metall med diskret detaljer på brillestengene. Designeren sier selv: «Modellene har et klart, sterkt uttrykk som blir understreket av de stilige metallbøylene som er anvendt.» Også trendy XL-innfatninger, havannamønstre og den uimotståelige kombinasjonen av mørk svart og skimrende gull har fått sin plass i kolleksjonen fra MICHALSKY for MISTER SPEX.

Prøv briller på nett og finn din favoritt

Enten det er første gang du kjøper briller på nett eller om du er en erfaren online-shopper; hos Mister Spex er alle velkomne. Vi guider deg gjennom hele prosessen fra begynnelse til slutt – så det hele går smertefritt for deg som kunde. Et viktig moment er å kunne prøve brillene på online. Dette gjør du enkelt i vårt virtuelle prøverom. Takket være innovativ teknologi kan du enkelt prøve brillene på ved hjelp av webkameraet ditt. Slik får du et umiddelbart inntrykk av om dette er brillene for deg. Du angir så opplysninger om eventuell styrke og glassbehandlinger. Når vi har mottatt din bestilling, ferdigstilles brillene i vårt verksted i Berlin.

Andre merker fra Mister Spex

MICHALSKY for MISTER SPEX-kolleksjonen er som nevnt oppstått i samarbeid med Mister Spex, noe vi er veldig stolte over. For å kunne kontinuerlig tilby nye trender og det siste innen innovative løsninger for briller, legger vi hjerte og sjel i arbeidet med våre egne merker:

 • Mit CO CO har fokus på naturlige materialer og bærekraft: Innfatningen lages utelukkende av bioacetat.

 • Her i Norge kjenner du kanskje ikke til Nadine Klein, men i Tyskland er hun et kjent navn fra TV. Vi har samarbeidet med Nadine om merket Nadine Klein x Mister Spex og utviklet en kolleksjon preget av nerdete, men stilige og elegante briller og solbriller til dame.

 • CO Optical er vår bestselgerkolleksjon med briller som er klare, lette og enkle å forelske seg i!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo