Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Karen Walker Eyewear Alle merker

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Karen Walker Eyewear på Mister Spex

Den newzealandske moteskaperen Karen Walker har hevet listen for brillemote med denne stilige kolleksjonen fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex. Karen Walker er kjent for sin innovative tilnærming til motedesign, og kolleksjonen har kreative former med super funksjonalitet som er både iøynefallende og annerledes. Brillene fra Karen Walker er favorittilbehør blant unge kjendiser og tilfører selv det enkleste antrekk en touch av glamour.

Ved å leke med materialer, former og detaljer puster Karen Walker Eyewear på Mister Spex nytt liv i klassiske brillemodeller. Karen Walker introduserer iøynefallende briller med hel ramme som skaper et slående visuelt uttrykk. Ved hjelp av en naturlig blanding av metall og plast som skaper en ikonisk finish, appellerer disse stilige modellene til enhver luksuskvinne. Karen Walker Eyewear på Mister Spex har en tidløs stil, men likevel en nyskapende form som kan brukes til både de mest glamorøse anledningene og til hverdagsantrekket.

Når du velger et par briller fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex, matcher vi kvaliteten på innfatningen med våre glass av førsteklasses kvalitet. Våre avanserte glass er ekstra robuste, har antirefleks og beskytter mot UV-stråling.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.