Vår søte halloween-overraskelse: 15 % på alle svarte innfatninger¹ – Kode: treatsonly
Spar nå

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Jette Alle merker

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Jette på Mister Spex

Jette Joop er en allrounddesigner. Hun startet sin karriere som student ved Art Center College of Design i California. Datteren til Wolfgang Joop arbeidet deretter for forskjellige designere som Barry Kieselstein-Cord og Ralph Lauren. Hun startet sitt eget firma, Jette GmbH, i Hamburg i 1997. I samarbeid med forskjellige selskaper designer og selger Jette en rekke nyttegjenstander og luksusprodukter. Hennes første gullsmykkekolleksjon ble lansert i 2000, etterfulgt av en kleskolleksjon for kvinner i 2003, parfymen Jette i 2005 (som hun fikk prisen Scent Stars award for i 2006) og til slutt fottøy, briller og motekolleksjoner for menn og barn. I samarbeid med WMF har Jette Joop lansert en serie spisebestikk og tilbehør til bordet. Som Jette Joop selv sier det, er målet hennes å gjøre luksusdesign tilgjengelig for et stort publikum. Samtidig mener hun at sofistikert og moderne design bør kombineres med funksjonalitet og høy kvalitet.

Jettes stil er ung, moderne, trendorientert og inspirert av ting som påvirker hennes egen hverdag. Dette skaper en spesiell crossoverstil hvor bildesign kan påvirke nye smykker, som påvirker ny arkitektur, som i sin tur slutter sirkelen og påvirker ny bildesign. Designer Jette Joop sier følgende: «Mine kreasjoner skal gi glede til mennesker, forskjønne hverdagen deres og likevel ha en overkommelig prislapp. Verken mer eller mindre.»

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.