Never perfect. Always awesome!

Inferno Ragazzi

Surf’n’Chill – livsstilen som Inferno Ragazzi legemliggjør, kan neppe fremstå som mer avslappet: Fra Hamburgs bydel Schanze, forsyner merket verden med brillemodeller som får deg til å lengte etter sol, strand og dans utover sene sommernetter. Den nyeste kolleksjonen med solbriller fra gutta fra Hamburg, kan best beskrives med ett ord: «dope».

Crazy round: Flamingo Drive

Glitrende vann i bassenget, iskalde cocktails og hete beats er det perfekte stedet for disse superkule solbrillene. Her får du kjølig metall og populære, runde former med teksten «Inferno» integrert i brillestengene – litt av et blikkfang! Lyst på noe enda bedre? Prøv versjonen med lett speilende glass og et fresht palmemotiv på glasset.

Flamingo Drive
Arriba! Muchacho!

Arriba! Muchacho!

Muchacho – de ultimate unisexbrillene får gradestokken til å krype oppover! Med en markant stil og dristige nyanser i avslappet Havanna-mønster sørger solbrillene for at du ser fantastisk kul ut på longboardet. Det spiller ingen rolle om du matcher dem med en caps, beanie eller rufsete strandhår – disse solbrillene sørger for at du tar sommeren med storm! Oppgrader din look med matchende brillesnorer. Slå til nå!

Arriba! Muchacho!
Welcome to Paradiso!

Welcome to Paradiso!

It's getting hot in here! Disse trendy solbrillene overbeviser stilteknisk med maks mangfold – i helsvarte, smarte Havanna-mønstre kombinert med gylne palmer på sidene – det blir ikke kulere enn dette. I tillegg kommer disse skjønnhetene med en stor dose stil!

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Inferno Ragazzi briller – leken design fra Hamburg

Det tyske merket Inferno Ragazzi gjør oss sugne på sol, strand og varme sommernetter med dans. Glade farger og design, avslappede snitt og kule slagord gir et uformelt «surf’n’chill»-uttrykk, helt fra Hamburg Schanze og ut til verden. Den nye solbrillekolleksjonen sørger også for gode vibber i bøtter og spann: Den populære Schredd Master-modellen kommer også med et avtagbart visir. Denne kule ideen minner oss på at vi må leve i nuet. Det er ikke rart vi har lagt vår elsk på dette merket, og nå tilbyr vi Inferno Ragazzi briller til uslåelige priser. Sjekk det eksklusive utvalget og finn dine favoritter.

Nyt sola med solbriller fra Inferno Ragazzi

Solbriller er mer enn bare et motetilbehør – de formidler følelser og livsstil. Inferno Ragazzi har forstått dette bedre enn noen. Hver enkelt form, farge og stil forteller en historie. Modellene kjent som Loosin’ it er en hyllest til 60-tallets skatere i California, mens Rincon-brillene gir et gjenkjennende nikk til panto-formede solbriller og havanna-fargen. Hos Mister Spex er alle modellene tilgjengelig for glass med styrke, hvilket betyr at du aldri mer trenger å velge mellom briller med styrke og solbrillene dine. Enkelt og ukomplisert – akkurat som merkets filosofi.

Våre tre yndlingsmodeller denne sommeren

Disse modellene fra Inferno Ragazzi er utrolig flotte og kommer både med og uten styrke:

  • Loosin’ it pink: Disse solbrillene i Wayfarer-form vekker assosiasjoner om 60-tallets California og da Inspektør Clouseaus tok opp jakten på Den rosa panteren i de berømte filmene fra samme tid. Innfatningen i transparent rosa og de litt reflekterende glassene i lys turkis gir en spennende fargekontrast. Den perfekt brillen for alle lekne pantere!
  • Cool kids beware! Shredd Master black-modellene er et absolutt «must». Innfatningen i matt svart passer utrolig godt sammen med de bølgeblå speilglassene. Solbrillene kommer med det avtagbare solvisiret som er merket med «Good Vibes»-slagordet.
  • Fans av klassiske solbriller kommer til å elske denne modellen. Brillene Rincon havanna forener ulike stiler og elementer – panto-former med et eksklusivt havannamønster og hel ramme med nøkkelhullsformet nesebro. Her er det mye å glede seg over.

Solbriller fra Inferno Ragazzi med tilpassede korreksjonsglass

Når du har funnet favorittbrillene, har du også mulighet til å bytte glassene. Dette gjør at solbrillene også fungerer som briller med styrke. Velg den grønne knappen «Kjøp med styrke» slik at du kan oppgi dine korreksjonsverdier, pupillavstand, glassfarge og glasstype. Standardglass med ripebeskyttelse, UV-filter og antirefleksbehandling er allerede inkludert i prisen. Dersom du ønsker flere glassbehandlinger, som for eksempel tynnere glass ved høye styrker, kan du velge mellom tre oppgraderinger. Når du er klar og har alle opplysninger på plass, legger du solbrillene i handlekurven. Vi ferdigstiller brillene dine i vårt verksted i Berlin og sender deg brillene i løpet av 6-18 arbeidsdager.

Briller og solbriller hos Mister Spex

Enten du er på utkikk etter progressive briller, lesebriller eller sportbriller, er Mister Spex optikeren for deg. Vi tilbyr mer enn 3000 ulike briller og solbriller fra diverse toppmerker. Som kunde hos Mister Spex nyter du i tillegg godt av følgende fordeler:

  • Virtuelt prøver for solbriller og briller
  • Muligheten til å tilpasse solbrilleglassene med styrke
  • Rask og trygg forsendelse
  • 30 dagers åpent kjøp

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo