Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
G-Star Raw
  • Benyttet filter

  • Varemerke G-Star Raw
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

varer

(20)

Viser produkter 1 to 20

G-Star Raw at Mister Spex

G-Star Raw på Mister Spex Siden 1989 har G-Star Raw vært regnet som et av de ledende denimmerkene. Helt fra starten har selskapets filosofi vært «Just the Product», og i dag står dette løftet fortsatt for førsteklasses håndverk og innovativ design. Takket være sitt fokus på kvalitet og detaljer har G-Star blitt en leder i denimsegmentet og distribuerer sine produkter via 6500 salgssteder i 68 land over hele verden. I tillegg til sine denimkolleksjoner for kvinner og menn og sine accessoirer selger G-Star også sin egen fottøykolleksjon gjennom en lisensiert distributør.

G-Stars briller for kvinner og menn kjennetegnes av innovativ design og førsteklasses håndverk, noe som understreker varemerkets filosofi «Just the Product». De klassiske pilotbrillene med tradisjonelle flate glass har nylig blitt lansert av G-Star i en moderne versjon. Med sin sans for detaljer fokuserer varemerket på kvalitetsproduksjon og industridesign. Funksjonelle skruer blir til iøynefallende, dekorative detaljer, og industrilooken ses i form av blant annet brillestenger med relieffmønster. Slike designdetaljer går igjen i G-Star-kolleksjonen, som omfatter en rekke kjente farger og produktnavn.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.