SOMMEREN BLIR IKKE MER STRÅLENDE ENN DETTE

Strandferie

Urlaub am Strand
Urlaub am Strand
Elsker du å ligge på stranda med ei god bok på fanget og trekke inn duften fra den friske havbrisen? Ren avslapning og en klassisk feriefavoritt. Akkurat som vår bestselgende solbriller. Her er det noe for enhver soltilbeder.
Reis med stil

Byferie

Byferie
Byferie
Er du en som liker å flanere gatelangs, suge inn vibbene fra byen og ta for deg av alt som kulturlivet har å by på? Bare husk å ta med deg det rette tilbehøret! Enten du rusler rundt i Milano med rosa brilleglass eller utforsker kunstmiljøet i Paris gjennom elegante, svarte rammer – valget er ditt!
Du er alltid aktiv

Friluftsferie

Sportssolbriller
Sportssolbriller
Foretrekker du å være ute i naturen, på sjøen eller høyt til fjells, uansett vær og vind? Ain’t no mountain high enough! Vi har solbriller til deg som digger aktive ferier med sport og utendørsaktiviteter. Vi følger mottoet: Robust, sporty og alltid med stil.
Sommerbeats og chice solbriller

Festivalferie

Festivalferie
Festivalferie
Etter det som kjennes som en evighet, er den endelig tilbake: Festivalsommeren! Venter du i spenning på å kaste deg inn i folkehavet og danse i takt med de drønnende rytmene fra musikken på scenen? Husk å ta med deg det rette tilbehøret! Oppdag våre favoritter for den musikalske ferieopplevelsen – like fargerike og spennende som en festival.

Oppdag vårt store sortiment av solbriller

Solbriller for alle
Damesolbriller
Damesolbriller

Damesolbriller

Se mer
Herresolbriller
Herresolbriller

Herresolbriller

Se mer

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo