Flere emner

30-dagers returpolicy

Vi på Mister Spex vil at du skal være fornøyd med de produktene du kjøper hos oss! Derfor tilbyr vi deg som kunde 30 dagers åpent kjøp på alle våre produkter. Dette gjelder også for briller med solbrilleglass, briller med styrke og selv om prisen på varen er rabattert.

Kontaktlinser

Mister Spex gir deg rett til å returnere kjøpet innen 30 dager fra dagen du mottok linsene dine. Ettersom kontaktlinser er et medisinsk produkt, må linsene returneres i uåpnet originalemballasje og være i uendret tilstand, dvs. ikke åpnet, er skadet eller reparert. Vi godtar ikke retur på linseesker som det er tegnet eller skrevet på.

OBS: Mister Spex gir deg ikke rett til å åpne pakken (linseesken) for å kontrollere at produktet samsvarer med bestillingen din. Bruk informasjonen på utsiden av pakken (linse-esken) til å kontrollere at du har mottatt de riktige produktene før du åpner eskene.

Kontaktlinser regnes som medisinske produkter og er dermed unntatt fra forbruker- kjøpslovens rett til å åpne en pakke for å kontrollere at produktet fungerer.

Solbriller

Innen 30 dager får du pengene tilbake, forutsatt at solbrillene returneres i original stand, i original emballasje sammen med medfølgende tilbehør. Du får selvsagt åpne ordren din og prøve solbrillene på slik som du ville prøvd en vare i butikken, før du eventuelt velger å returnere dem.

  • Kontroller alltid varen nøye når du mottar bestillingen din. Dersom det mottatte produktet mot formodning skulle være skadet eller feil på et eller annet vis, skal du kontakte kundetjenesten vår innen 7 dager.

  • Produktene må være i uforandret stand. Vi godkjenner ingen returer der produktene er ødelagt eller skadet som følge av uaktsomhet eller et uhell.

I tilfeller der varen er håndtert uaktsomt, men fremdeles returneres, vil du være ansvarlig for reduksjonen i verdien på produktet. Mister Spex gjør da en fullstendig avskrivning (dvs. verdien på varen) dersom den returnerte varen ikke er i en tilstand der den kan selges på nytt (som en ny vare).

Briller

Dersom de mottatte brillene ikke passer eller rett og slett ikke oppfylte dine forventninger, har du alltid 30 dagers åpent kjøp hos oss. Dette gjelder selv om det er styrke i glassene og reduserte priser.

Før du returnerer briller med styrkeglass kan det være smart og tenke på at det ofte tar en liten stund å venne seg til nye styrker. Gi øynene dine en sjanse til å venne seg til de nye brillene og styrken før du sender dem tilbake. Bruk den nye brillen, ikke bytt med den gamle i løpet av dagen.

For at returen skal kunne godkjennes gjelder følgende:

  • 30 dagers åpent kjøp for briller gjelder ikke om de er gått i stykker eller er skadet på grunn av uaktsomhet, ved et uhell eller om våre råd om hvordan behandle brillen ikke er fulgt.

  • Samtlige deler som fulgte med i forsendelsen da du mottok den, skal være med i returen. Dette er tilbehør som etui, pusseklut, prøveglass og eventuelle sertifikater.

  • Kontroller alltid varen nøye ved mottak for eventuelle skader eller andre misforhold, og ta kontakt med kundetjeneste innen 7 dager fra mottak.

Les mer om våre kjøpsbetingelser her.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo