Flere emner

30-dagers returpolicy

Vi på Mister Spex vil at du skal være fornøyd med de produktene du kjøper hos oss! Derfor tilbyr vi deg som kunde 30 dagers åpent kjøp på alle våre produkter. Dette gjelder også for briller med solbrilleglass, briller med styrke og selv om prisen på varen er rabattert.

Les mer om returpolicyen for ditt produkt:

Kontaktlinser

Mister Spex gir deg rett til å returnere kjøpet og få pengerne tilbake innen 30 dager fra dagen du mottok linsene dine. Kontaktlinser er et medisinsk produkt og må returneres i uåpnet originalemballasje og være i uendret tilstand, dvs. ikke åpnet, er skadet eller reparert. Vi godtar heller ikke retur på linseesker som det er tegnet eller skrevet på.

OBS: Mister Spex gir deg ikke rett til å åpne pakken (linseesken) for å kontrollere at produktet samsvarer med bestillingen din. Bruk informasjonen på utsiden av pakken (linse-esken) til å kontrollere at du har mottatt de riktige produktene før du åpner eskene.

I forhold til kjøpsloven er kontaktlinser unntatt fra forbruker- kjøpslovens rett til å åpne en pakke for å kontrollere at produktet fungerer.

Solbriller

Du vil få pengene tilbake dersom produktet returneres innen 30 dager fra du mottok varen og følgende kriterier er oppfylt:

  • Produktet må være i uforandret stand og videre salgbart. Vi godkjenner ikke returer der produktene er skadet, slitt eller ødelagt som følge av uaktsomhet eller ved et uhell. Alt tilbehør skal returneres sammen med solbrillen.

  • Ved for sen retur vil solbrillen bli sendt i retur til kunde

I tilfeller der produktet (solbrillen) er håndtert uaktsomt, men fremdeles returneres, vil du være ansvarlig for reduksjonen av verdien på denne. Mister Spex vil da gjøre en fullstendig avskrivning (dvs av verdien på varen) ettersom den er returnert i en tilstand der den ikke kan selges på nytt (som ny vare), eller returneres til kunde.

Mottar du bestillingen din på en helligdag/ lørdag regnes neste arbeidsdag som leveringsdag Du får selvsagt åpne ordren din og prøve solbrillene på slik som du ville prøvd en vare i butikken, før du eventuelt velger å returnere dem.

Kontroller alltid varen nøye når du mottar bestillingen din. Dersom det mottatte produktet mot formodning skulle være skadet eller feil på et eller annet vis, skal du kontakte kundetjenesten vår innen 7 dager.

Briller med styrke

Dersom de mottatte brillene ikke passer eller rett og slett ikke oppfylte dine forventninger, har du alltid 30 dagers åpent kjøp med pengerne tilbake hos oss. Dette gjelder selv om det er styrke i glassene og reduserte priser.

Før du returnerer briller med styrkeglass kan det være smart og tenke på at det ofte tar en liten stund å venne seg til nye styrker. Gi øynene dine en sjanse til å venne seg til de nye brillene og styrken før du sender dem tilbake. Bruk den nye brillen, ikke bytt med den gamle i løpet av dagen.

For at returen skal kunne godkjennes gjelder følgende:

  • 30 dagers åpent kjøp for briller gjelder ikke om de er gått i stykker eller er skadet på grunn av uaktsomhet, ved et uhell eller om våre råd om hvordan behandle brillen ikke er fulgt. Brillen skal returneres innen 30 dager fra mottak om ikke annet er avtalt.

  • Samtlige deler som fulgte med i forsendelsen da du mottok den, skal være med i returen. Dette er tilbehør som etui, pusseklut, prøveglass og eventuelle sertifikater.

  • Kontroller alltid varen nøye ved mottak for eventuelle skader eller andre misforhold, og ta kontakt med kundetjeneste innen 7 dager fra mottak.

I tilfeller der produktet (brillen) er håndtert uaktsomt, men fremdeles returneres, vil du være ansvarlig for reduksjonen av verdien på produktet. Mister Spex vil da gjøre en fullstendig avskrivning (dvs av verdien på varen) ettersom den er returnert i en tilstand der den ikke kan selges på nytt (som ny vare), eller returneres til kunde.

Les mer om våre kjøpsbetingelser her.

Ønsker du å returnere en vare?

Registrer gjerne din retur online før du sender varen tilbake. Dersom du av en eller annen grunn ikke har anledning til å registrere returen, kan du selvsagt likevel returnere den uten å gjøre dette. Merk at registrering av retur ikke genererer returlapp/skjema. Vi har ikke fraktfri retur på kjøpte varer.

Logg inn på Mister Spex-kontoen din for å registrere din retur. Dersom du var innlogget da du la inn bestillingen din, ligger bestillingen i ordrehistorikken.

Hvis du bestilte via en gjestekonto er ordren ikke synlig i ordrehistorikken din og du kan registrere returen din ved å klikke på knappen under her. Vennligst ha ditt ordrenummer og e-postadresse klar.

Returner og bestill med styrkeglass

Ønsker du heller styrke i de mottatte brillene eller solbrillene du bestilte?

Siden vi ikke kan gjøre bytter i vårt system er du velkommen til å returnere brillen/solbrillen innen vår 30-dagers returpolicy. Bestill deretter brillen eller solbrillen med styrke i en ny bestilling. Det kan være lurt å legge inn bestillingen raskt, da det brillen fortsatt må være tilgjengelig på vårt lager for at vi skal kunne lage et nytt produkt til din bestilling.

Følg trinnene ovenfor for å registrere returen din, samt legge inn bestillingen med styrkeglass.

Les returinformasjonen øverst på siden for hvordan man returnerer

Så snart vi har mottatt, behandlet og godkjent returer - vil du motta en returbekreftelse til epostadressen du oppga da du la inn bestillingen. Dersom det foreligger en oppfølgingsordre på et produkt med styrke, mottar du også en ordrebekreftelse til denne.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo