Valg av glass avhenger av hvilken synsfeil du har.

Hvilke brilleglass passer meg?

quality lenses
quality lenses

Énstyrkeglass

Ideelle for deg som har nær- eller langsynthet og som trenger en bestemt styrke og/eller har skjeve hornhinner (astigmatisme).
quality lenses
quality lenses

Progressive glass

Passer for deg som har aldersrelatert lang- og/eller nærsynthet og som ønsker progressive glass. Disse korrigerer synet og har en flytende overgang mellom øvre og nedre del.

Tynne glass også ved høye styrker

807 - quality lenses
807 - quality lenses
I utgangspunktet er det slik at jo høyere brillestyrke, desto tykkere blir brilleglassene. For at brillene fortsatt skal fine ut, hjelper vi deg med å finne velegnede glass til din brillemodell og -styrke. Selvfølgelig tar vi hensyn til dine ønsker og behov.

Praktiske overflatebehandlinger

Standardbehandling er alltid inkludert.

Alt etter bruksområde og individuelle behov, kan det være lurt å velge ekstra belegg og overflatebehandlinger for glassene. Og det aller beste? Våre standardglass inkluderer alltid våre standardbehandlinger.

  • Super-antirefleks:

Gir den beste beskyttelsen mot forstyrrende gjenskinn, som kan oppstå på innsiden av glassene.

  • Ripebeskyttelse:

En spesialherdet overflate som gir en sterkere overflate og er mindre følsomme for slitasje. Beskytter mer mot riper.

  • UV-beskyttelse:

Kontinuerlig beskyttelse av øynene dine, også utendørs.

Spesialbehandlinger. For enda mer komfort.

Lotuseffekt:

Et høyverdig nanobelegg holder vann og fett unna. Forenkler også rengjøringen.

Blåfilterteknologi:

Beskytter øynene dine slik at du ikke blir så sliten ved bruk av skjermer på f.eks. mobil og laptop. Hold deg produktiv lenger med blålysfilter. Les mer

Toning for deg som elsker sola.

quality lenses
quality lenses

Har du funnet den perfekte innfatningen, men vil heller ha solbriller? Hos oss kan du få alle briller med fargede glass. Velg mellom tre ulike farger. Dersom du ønsker solbriller med styrke, tilbyr vi fargede glass til en rekke modeller, slik at de ser ut som de originale solbrillene.

Polariserte glass

Fargede glass med polarisering gir høyere kontraster og skarpere farger. Glassene reduserer også forstyrrende refleksjoner fra skinnende overflater som våt asfalt, snø og vann. Dette gir en bedre synsopplevelse ved aktiviteter som bilkjøring eller utendørsidrett. I tillegg er det tryggere for både deg selv og andre.

Brilleglass med fargeskift

Disse glassene tilpasser seg automatisk UV-strålingen. Ved høy stråling, blir glassene mørkere. Ved lav UV-stråling, for eksempel innendørs, blir glassene automatisk lysere. Briller med fargeskiftende glass korrigerer altså synsfeil, i tillegg til å beskytte øynene dine mot UV-stråling. De er spesielt godt egnet for folk som har lysømfintlige øyne. Glassene tilbys i grå, brun og grønn utførelse. Merk at de også vil endre farge i overskyet vær, avhengig av UV strålingen og at de ikke vil nå full mørkhetsgrad inne i bilen, da bilrutene stenger for UV strålene.

quality lenses
quality lenses

Kun det beste for deg.

Vi benytter utelukkende merkeglass av høyeste kvalitet for å levere best mulig resultat. Våre optikere tilpasser glassene til valgt innfatning i produksjonsverkstedet vårt. Samtidig imøtekommes personlige ønsker; høye korreksjonsverdier, farger og overflatebehandlinger utfører vi med glede.

Kompromissløs glasskvalitet!

Finn de rette brillene nå!
quality lenses

Herrebriller

Oppdag nå
quality lenses

Herrebriller

Oppdag nå
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo