Smart Focus hjelper øynene dine når du skifter fokus mellom ulike avstander.

Våre øyne jobber mye og intenst i hverdagen på grunn av hyppige fokusendringer ved bruk av digitale enheter. Smart Focus-glasset vårt virker som balsam for trette og anstrengte øyne ved nærarbeid. Det lille tillegget i den nedre delen av glasset – den såkalte Boost-sonen – støtter deg aktivt når du ser på nært hold, for eksempel når du ser på mobilen og deretter endrer fokus til noe som er lenger borte. Ubehagelige symptomer på daglig belastning, som trøtte og røde øyne eller hodepine reduseres merkbart.

Smart Focus-oppgradering med tilfredshetsgaranti.

Dine fordeler hos oss

  • Smart Focus-oppgradering til enstyrkebriller fra 499 kr
  • For mer synskomfort og livskvalitet i den digitale hverdag
  • Anbefalt av våre autoriserte optikere
  • Glass slipes ved vårt verksted i Berlin
  • 30 dagers åpent kjøp og pengene tilbake med vår returpolicy
  • For dem under 45 som daglig anvender digitale enheter
smart focus
smart focus

Din oppgradering til skjermjungelen

Vår glassoppgradering er din redning i den digitale hverdagen. Uansett hvordan du anvender digitale enheter kan du alltid unne deg et avslappet syn! Smart Focus passer for alle som daglig tilbringer mye tid foran digitale enheter. Øynene dine vil få merkbar støtte når du skifter fokus mellom nær og lang avstand. Slik gjør du den digitale hverdagen så bekvem som mulig for deg og øynene dine.

Smart Focus
Smart Focus

Hvorfor anbefaler våre optikere Smart Focus?

For å forebygge avtagende konsentrasjon og generell tretthet i håndteringen av digitale enheter, anbefaler optikere Smart Focus-glassene, som er et utvidet enstyrke-glass med et lesetillegg på 0,6 dioptrier. Våre optikere bekrefter at anstrengelsen i øynene våre reduseres betraktelig med Smart Focus-glass. Med aktiv støtte fra lesetillegget gir disse glassene mer synskomfort og livskvalitet i den digitale hverdagen.

Smart Focus-er et glass som gir støtte til dine øyne i mange ulike situsjoner. Det passer spesielt bra om du opplever att det tar tid for øynene å finne fokus når man veklser mellom nært og langt hold. Øynene dine støttes i tillegg aktivt ved lesing, om du ser på mobilen eller nettbrettet. Hvis øynene dine føles betydelig anstrengte etter en dag med skjermer eller etter å ha lest en god bok, anbefaler vi Smart Focus-glassene.

Hvis du har brilleseddelen din tilgjengelig, kan du bestille Smart Focus-glassene online hos oss. Velg din favoritt innfatning, velg alternativet 'kjøp med styrke', og deretter 'enstyrkeglass' på glassvalgsiden. Deretter velger du 'Smart Focus'. Våre optikere anbefaler imidlertid alltid å ta en synstest før du kjøper nye glass, for å få et optimalt synsutbytte av de nye brillene dine.

Ja, Smart Focus-glassene er designet for å kunne brukes hele dagen. Brilleglassene lages til de styrkene som blir lagt inn i bestillingen og har et lett lesetillegg på 0,6 dioptrier i nedre del av glasset, for å støtte øynene dine når du ser på nært hold. Disse glassene er utmerket for daglig bruk. Dessuten er de lette å venne seg til, i forhold til det som er vanlig med progressive glass.

Nei, Smart Focus-glassene leveres ikke med blåttlys-filter som standard. Du kan imidlertid legge til denne behandlingen om du ønsker en oppgradering av glasset. Kombinasjonen av disse gir deg optimal støtte og beskyttelse i din digitale hverdag. Smart Focus avlaster øynene med den lette tilleggseffekten i nedre del av glasset, og blåttlys-filteret beskytter mot det blå lyset fra digitale skjermer.

Hvis du allerede bruker progressive eller romprogressive dataglass, er ikke Smart Focus et egnet alternativ til deg. I disse tilfellene trenger øynene dine mer støtte enn det Smart Focus-glassene kan gi.

Et progressivt glass behøves når øyet er blitt presbyopt eller alderslangsynt. Man behøver da en sterkere styrke på nært hold for å kunne lese. Progressive glass har flere styrker i ulike deler av glasset for at man skal kunne se på avstand, mellomavstand og på nært. Smart Focus-glassene er primært designet for å øke din visuelle komfort ved å merkbart avlaste øynene dine. Det er et utvidet avstandsglass med en fast lav styrke til "hjelp" på nært. Glasset har en helt annen fysisk oppbygning enn det progressive glasset.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo