Vårt profesjonelle produksjonsverksted i Berlin

Hos Mister Spex er kvalitet noe av det vi setter aller høyest. Derfor har vi erfarne optikere og optikkeksperter i vårt profesjonelle verksted i Berlin. De sørger for at rammen og glassene blir montert på riktig vis.Vi sliper dine enstyrkeglass ved hjelp av topp moderne teknologi for optimalt resultat.

Lær hvordan brillene dine er laget:

1. Kvalitetskontroll

I første omgang blir rammen du har valgt sjekket for skraper og mangler, før den så gjennomgår en detaljert kvalitetskontroll. Deretter blir glass fra Hoya Lens slipt og tilpasset i henhold til din brilleseddel.

Kvalitetskontroll
Kvalitetskontroll

2. Måling av innfatningen

Nå blir innfatningen din målt med en spesialskanner kalt tracer. Denne prosessen er svært viktig slik at når glassene senere skal monteres inni rammen, er de laget nøyaktig etter den fasongen, vinklingen og størrelsen som brillen har. Traceren sender deretter disse dataene automatisk videre til slipemaskinen.

Måling av innfatningen
Måling av innfatningen

3. Sliping av glassene

Når slipemaskinen har mottatt dataene vil den slipe glassemnene i riktig fasong og størrelse. Våre slipemaskiner etterkommer topp moderne tekniske standarder og gir resultater med en tiendedels millimeter nøyaktighet.

Sliping av glassene
Sliping av glassene

4. Montering av glassene

Ordentlig håndverk er noe de fleste er opptatt av. Når brillen er klargjort monterer teknikere de ferdigslipte glassene i rammen. Deres ekspertise og mange år med erfaring sørger for at vi kan levere et sluttprodukt av høyeste kvalitet. For å kunne montere glassene i en plastramme må den først varmes opp, mens ved metallrammer monteres glassene ved hjelp av skruer i innfatningen. Om det skulle være være behov for det, vil våre optikere slipe ekstra hvor det er nødvendig, for å få glassene til å sitte perfekt.

Montering av glassene
Montering av glassene

5. Siste kontroll

For å garantere et perfekt sluttprodukt kontrollerer våre optikere både glassene og innfatningen grundig. Den ferdige brillen sjekkes også med et lensmeter for å kontrollere at styrkene og vinklingen av glassene er riktige. Først når de gitte verdiene stemmer overens med din brilleseddel og oppfyller den europeiske godkjente bransjestandarden, sender vi brillen hjem til deg.

Siste kontroll
Siste kontroll

EUROPAS LEDENDE ONLINE-OPTIKER

Finn ut hvor god kvalitet glassene våre har
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo