Samarbeidspartnere & Affiliate

Mister Spex tilbyr interesserte nettstedoperatører et attraktivt partnerprogram som en del av sin online markedsføringsplan. Alle fordelene ved Mister Spex Online Store er oppsummert nedenfor:

Vi er den største nettoptikeren for merkevare briller i Tyskland, og vi vokser kontinuerlig. Vårt sortiment omfatter mer enn 7000 ulike briller, solbriller og sportsbriller fra over 90 merker og designere. I tillegg tilbyr vi kontaktlinser og pleieprodukter fra alle relevante produsenter.

Ved siden av et omfattende produktutvalg, nyter våre kunder godt av en rekke fordeler:

  • I nettbutikken til Mister Spex får du en komplett brille med styrke for inntil 60 % lavere pris enn veiledende pris fra produsent.

  • Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp. Kunden kan i løpet av 30 dager etter kjøp returnere bestilte varer og få refundert pengene. Dette gjelder også for individuelt tilpassede brilleglass.

  • Vi har alle briller på lager, slik at kunden mottar varen raskt.

Mister Spex har en bred målgruppe som inkluderer brukere av briller og kontaktlinser, så vel som den motebevisste med interesse for design- og merkevarer.

Våre bestselgende solbrillemerker er Ray-Ban, Oakley, D&G og Prada. Innen kontaktlinser er Air Optix Aqua og Focus Dailies svært populære.

Hvis du er interessert i å samarbeide med oss, send en e-post til cooperations@misterspex.no. Hvis du ønsker å delta i vårt partnerprogram, ta kontakt med vår nettverkspartner Awin direkte. Der mottar du all videre informasjon og vilkår for forhandlere.

zanox.
zanox.
Finn ut mer

Dersom du har andre spørsmål, ta kontakt på: cooperations@misterspex.no.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo