Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
miu-miu
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Miu Miu

(26)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 26 av 26

Miu Miu-briller: haute couture

Miu Miu er et motemerke du kanskje ikke har hørt om ennå. Du vil imidlertid sikkert bli kjent med designerene bak det: Prada. Dette tradisjonelle italienske selskapet, som har prydet moteverdenen siden 1913, først og fremst med luksuriøse lærvarer.Det er også andre produkter Prada har lisens på i sitt repertoar! Brillene blir lette, slagfaste og robuste. Disse inkluderer sko, parfyme - og briller av høy kvalitet. Produksjonen under dette paraplyfirmaet er delt inn i det "klassiske" merket Prada og Miu Miu. Sistnevnte et motesortiment designet for å appellere til et yngre publikum. Dette er også tilfelle for briller fra Miu Miu.

Miu Miu - rimelig luksus for unge fashionistas

Navnet Miu Miu: er kallenavnet til Miuccia (faktisk: Maria Bianchi) Prada. selskapets grunnlegger, Mario Pradas barnebarn. Hun er medeier i selskapet og leder de kreative prosessene. Miu Miu-serien med briller til kvinner ble opprettet i 1993 og er preget av en moderne, stilige design. Miu Miu er ment å appellere til unge kvinner og dekker samtidig et noe billigere prissegment: designervarer for et yngre klientell med tilhørighet til foreldremerket- Prada.

Miu Miu - ukonvensjonelt og elegant

Miu Miu fokuserer mer på et ukonvensjonelt utseende av høy kvalitet i stedet for eksplisitt luksus. Fargesammensetningen fokuserer på jordfarger og naturlige nyanser.

Miu Miu-briller: unike blikkfang

Prada og Miu Miu har hatt briller og solbriller som motetilbehør i sin portefølje siden 2000. Miu Miu-briller kombinerer individualitet og oppmerksomhet på detaljer og gir brukerne et ukonvensjonelt utseende. En spesialitet er de små individuelle innslagene som: små festede glitrende steiner eller en asymmetrisk kuttede stenger gir et snev av stil til Miu Miu-brilleinnfatninger. De bruker en stor fargepalett med dempede og trendy farger samt originale farge sammensetninger. De attraktive katteøyne- eller sommerfuglformene er den dominerende brillekonstruksjonen deres.

Briller i Milano-stil fra Miu Miu

Miu Miu-brilleinnfatninger er hovedsakelig produsert av acetat, i den fineste italienske kvalitet. Brillene er produsert som lisens produkter av Luxottica fabrikken i Italia. Den er den ledende italienske brilleprodusenten med base i Milano. Luxottica kombinerer moderne materialer, teknisk design og innovativ funksjonalitet. Samspillet mellom impulser fra mote og smykker skaper en viktig inspirasjonskilde. Det benyttes også materialer lik dem som brukes innen luftfarts -forskning. Brillene blir lette, slagfaste og robuste. Luxottica var det første selskapet som brukte «Graphene» som et materiale i brilleproduksjonen og er kjent for sine sofistikerte metoder for å kombinere metall- og gummikomponenter. Miu Miu-briller er laget av innovative materialer og det høyeste nivået av teknisk design. De er komfortable og gå med og du kan bruke alle styrke glass i dem. Hos Mister Spex får du med antirefleksbehandling og hard coating inkludert i brilleprisen.

Eksklusiv design med øye for detaljer

Kjøp luksusbriller fra Miu Miu hos Mister Spex - onlineoptikeren. Har du falt for et par Miu Miu-briller? Hos oss kan du teste dem ut. Det er to alternativer: last opp et bilde eller et webkamera-bilde av deg selv online. Velg deretter brillene du vil ha på deg. Ser det bra ut? Fortsett deretter til kassen. Styrkeglass er inkludert i våre priser; progressive glass er tilgjengelige mot en ekstra kostnad. Glassene blir slipt i vårt hovedverksted i Berlin - i løpet av noen dager vil brillene bli sendt til deg med posten. Få mest mulig ut av fordelene hos Mister Spex:

  • 3.000 designerbriller tilgjengelig

Vil du finne ut mer om briller fra Miu Miu, Mister Spex og bestillingsmetodene våre? Spør vår kundeserviceavdeling: vi står til din disposisjon for alle forespørsler du måtte ha. Besøk Mister Spex-nettbutikken og finn de vakreste innfatningene fra Miu Miu!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo