Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Michalsky
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Michalsky for Mister Spex

(65)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 65

Briller fra «Michalsky for Mister Spex» på Mister Spex Norge

Gi hverdagen et lite snev av Berlin-glamour med disse fantastiske Michalsky-brillene på Mister Spex. En av de mest feirede og innflytelsesrike tyske designerne i den internasjonale motebransjen, Michalsky, har hentet inspirasjon fra hjembyen Berlin og skapt en kolleksjon av attraktive briller eksklusivt for Mister Spex, Europas ledende og mest populære nettoptiker. Som en hyllest til stedene han elsker i Berlin, har designeren oppkalt brillene etter dem.

Briller fra «Michalsky for Mister Spex» er et must i garderoben til dagens unge, urbane kvinner og menn. Fra overdimensjonerte modeller i lekker design til klassiske stiler i dempede nyanser og forfriskende solbriller – utforsk Michalskys imponerende brillesortiment på Mister Spex og få litt glamour i hverdagen! Disse brillene skuffer aldri, enten du vil ha et avslappet, sorgløst utseende, en sofistikert og street-chic stil eller en profesjonell look med en übertrendy touch.

På Mister Spex kan du shoppe Michalsky-briller i ro og mak hjemme i sofaen. Med vårt virtuelle prøveverktøy og vår effektive, sporbare levering i hele Europa sørger vi for at du får en rask, pålitelig og prisgunstig netthandel.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo