Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹
G-Star Raw
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

G-Star Raw Briller

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Briller fra G-Star

G-Star er en av de ledende designerne av populære denimplagg. Denim har erobret den internasjonale moteverdenen som ingen andre materialer, og G-Star vet å utnytte denne populariteten. Hemmeligheten bak livsstilsmerker er den unike kombinasjonen av banebrytende design, førsteklasses håndverk og sosialt ansvar. Denne suksessoppskriften gjenspeiler perfekt varemerkets filosofi «Just the Product». G-Stars imponerende brillekolleksjon er nok et bevis på dette. Varemerkets design bygger på typiske G-Star-farger og -produkter og preges av en forkjærlighet for industridesign.

Av den grunn har modellene for det meste nøytrale farger som svart, brunt og grått. Fargene er ispedd sofistikerte detaljer som funksjonelle skruer og relieffdesign for å oppnå en industriell look. En overflod av forskjellige former og en tydelig sans for detaljer gjør brillene fra G-Star særpregede og unike. Uansett om man foretrekker vinkler, pilotbriller, pantostil eller klassiske rektangulære briller, har G-Star noe for enhver smak. I dag selger G-Star produktene sine på 6500 salgssteder i 68 land rundt om i verden. Med tanke på varemerkets imponerende brillekolleksjon er ikke G-Stars suksess noen overraskelse.

Benytt deg av vårt virtuelle prøveverktøy for å finne den modellen som kler deg best – raskt og enkelt! Med vår 30-dagers returpolicy kan du returnere varen til Mister Spex innen 30 dager fra kjøpstidspunktet og enten bytte brillene i en annen modell fra vårt omfattende sortiment eller få refundert kjøpesummen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.