Vårt profesjonelle produksjonsverksted i Berlin

Vårt profesjonelle produksjonsverksted i Berlin

Hos Mister Spex er kvalitet noe av det vi setter aller høyest. Derfor har vi erfarne optikere og optikkeksperter i vårt profesjonelle verksted i Berlin. De sørger for at rammen og glassene blir montert på riktig vis.Vi sliper dine enstyrkeglass ved hjelp av topp moderne teknologi for optimalt resultat.


Lær hvordan brillene dine er laget:


1. Kvalitetskontroll

I første omgang blir rammen du har valgt sjekket for skraper og mangler, før den så gjennomgår en detaljert kvalitetskontroll. Deretter blir glass fra Hoya Lens slipt og tilpasset i henhold til din brilleseddel.

Kvalitetskontroll

2. Måling av innfatningen

Nå blir innfatningen din målt med en spesialskanner kalt tracer. Denne prosessen er svært viktig slik at når glassene senere skal monteres inni rammen, er de laget nøyaktig etter den fasongen, vinklingen og størrelsen som brillen har. Traceren sender deretter disse dataene automatisk videre til slipemaskinen.

Måling av innfatningen

3. Sliping av glassene

Når slipemaskinen har mottatt dataene vil den slipe glassemnene i riktig fasong og størrelse. Våre slipemaskiner etterkommer topp moderne tekniske standarder og gir resultater med en tiendedels millimeter nøyaktighet.

Sliping av glassene

4. Montering av glassene

Ordentlig håndverk er noe de fleste er opptatt av. Når brillen er klargjort monterer teknikere de ferdigslipte glassene i rammen. Deres ekspertise og mange år med erfaring sørger for at vi kan levere et sluttprodukt av høyeste kvalitet. For å kunne montere glassene i en plastramme må den først varmes opp, mens ved metallrammer monteres glassene ved hjelp av skruer i innfatningen. Om det skulle være være behov for det, vil våre optikere slipe ekstra hvor det er nødvendig, for å få glassene til å sitte perfekt.

Montering av glassene

5. Siste kontroll

For å garantere et perfekt sluttprodukt kontrollerer våre optikere både glassene og innfatningen grundig. Den ferdige brillen sjekkes også med et lensmeter for å kontrollere at styrkene og vinklingen av glassene er riktige. Først når de gitte verdiene stemmer overens med din brilleseddel og oppfyller den europeiske godkjente bransjestandarden, sender vi brillen hjem til deg.

Siste kontroll

Finn ut akkurat hvor god kvalitet glassene våre har:

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo