Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Winter-Update

Solbriller for de kalde dagene

Vinterens nyheter

Til produktene
Keep it casual
Disse stilrene solbrillene har absolutt potensiale til å bli en "må ha" brille selv om de er ganske enkle. Dette er mye på grunn av den transparente rammen og de fargeglade linsene.

Flere høydepunkt

Den nye sportslige
For de som ikke kan motstå fristelsen til å renne ned skibakkene i vinter er denne sportslige solbrillemodellen et must. De er inspirert av XL varianten av skibriller, men kan på tross av det brukes hvilken dag som helst.

Flere høydepunkt

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Solbriller

(38)


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.