Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Brillen kostenlos zu Hause anprobieren

Nå har Lensstore byttet navn til Mister Spex!

Tiden flyr og det virker som at det var i går vi startet vårt samarbeid med Mister Spex. Vi har arbeidet hardt mot å kunne presentere vårt oppdaterte sortiment av briller, solbriller og linser, samt med implementering av nye funksjoner på nettsiden; som smartere filtre og hjemlån av brilleinnfatninger. Vi kommer selvsagt til å fortsette med vår gode service og levere samme høye kvalitet på våre produkter, og det til virkelig gode priser.

Hva er Mister Spex?

Mister Spex er ledende innen nettbasert brillesalg i Europa og har kontorer i Berlin, Stockholm og Haugesund i Norge. Mister Spex og Lensstore hjelper i dag kunder i Frankrike, Spania, Østerrike, Sveits, Nederland, Storbritannia og naturligvis også Sverige, Norge og Finland. Vårt mål er å bli det selvsagte valget for å bestille briller, solbriller og kontaktlinser på nett i hele Europa.

Hva innebærer dette for deg?

Du kommer ikke til å bli påvirket av dette i det hele tatt! Fortsett å bestille kontaktlinser, briller og solbriller fra Lensstore og teamet i Sverige kommer til å hjelpe deg akkurat som før. Vi beholder samme kundeservice og du kommer fortsatt til å kunne benytte deg av de samme prisene og tilbudene som tidligere. Alt kommer til å forbli for før, vi bytter bare navn til Mister Spex.

Dine tanker er verdifulle for oss:

Vi setter pris på å høre din tanker omkring vårt nye varemerke og håper at du vil dele dine meninger med oss ved å sende oss en e-post til: support@misterspex.no eller slå på tråden til oss på telefon: 21 62 88 31.


Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne!

Skriv til oss på: Eller ring oss på:
support@misterspex.no 21628831

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.