15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES

Electric Sportsbriller

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Electric Sportsbriller

Electric sportsbriller har eksistert siden mars 2000. Det var da Kip Arnette og kollegene Bruce Beach og Mike Carter avduket sin første kolleksjon av Electric sportsbriller i Las Vegas. Livsstilsmerket har sine røtter i ekstremsport og henter inspirasjon fra ungdomsbevegelsene rundt disse idrettene. Electric's logo er et lynnedslag, og du kan si at selve merket har vokst på et blunk. Med høyprofilerte påtegninger fra surf- og vintersportverdenene har merket raskt gjort et navn for seg selv. Dette omdømmet er ikke bygget på markedsføringsspinn - hvert nye design fra Electric bekrefter sin fortjente plass i ekstremsportbrille-scenen.

Vi har et bredt utvalg av ski- og snowboardbriller fra Electric i nettbutikken Mister Spex. Designerne på Electric produserer alltid kreative og unike modeller, og rister litt opp i sportsbrillemarkedet. Med kule farger, frisk stil og alltid enestående ytelse, imponerer Electric sportsbriller i enhver henseende. Lenge en favoritt blant trend-settere på pisten. Trend-skeptikere vil bli overvunnet over den overlegne kvaliteten på disse ski- og snowboardbrillene.

Noe av det beste med modellene i Electric sportsbrillekolleksjonen er den vanvittige fargen. Her er egenskapene til Electric sportsbriller tydelige å se: ånd, stil og ytelse. Modellene er av sesongens beste og gir garantert oppmerksomhet i skiheisen og aprés-ski.

Finn din nye Electric sportsbrille hos Mister Spex i dag! Bruk filteralternativene til venstre for å søke etter pris, farge eller spesialfunksjoner. Du kan til og med prøve alle par briller med vårt online monteringsverktøy. Så er det bare å plassere bestillingen din og den nye Electric sportsbrillen din blir levert på døren. Enkelt og praktisk, hos Mister Spex!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo